galaxy Note-mi galaxy nexus-mu yoksa iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye
arkadasım gs2 yı bıle cebıne sıgdıramıyor yanında canta dolaştırıyor(bırazcık teknomanıa oldugu ıcın yanında bırsuru sey gezdırır)
sende bunu dert etmeezsen note ıyıdır iyi

Del Rey

Del Rey

Üye
arkadasım gs2 yı bıle cebıne sıgdıramıyor yanında canta dolaştırıyor(bırazcık teknomanıa oldugu ıcın yanında bırsuru sey gezdırır)
sende bunu dert etmeezsen note ıyıdır iyi

Bendeki Galaxy Tab bile önlük cebine sığıyor (7") 4.3" çok rahat cebe sığar :)

muratm.

muratm.

Üye
bende sana htc evo dyrum. android işletim sistemi var ve son derece hızlı ayrıca 3d resim cekiyo

keremerm

Üye
6 aydır Google nexus s kullanıyorum mükemmel bizzat kullandığım için söylüyorum iphone hiç kullanmadım ama biri google biri apple yazılımları harika

ze_alias

Üye
Arkadaşım sorunu detaylı cevaplıyim. 3 telefonuda incelemiş biri olarak öncelikle note ile nexus arasında hala gidip geldiğimi belirteyim. artı eksi olarak değerlendirirsek. iphone 640x960 - 329 ppi ekran - ips panel, galaxy nexus 1280x720 - 315 ppi - super amoled, galaxy note 1280 x 800 - 284 ppi - super amoled, ekran konusunda her iki samsungunda iphone a karşı bariz bi üstünlüğü mevcut super amoled teknolojisi müthiş keskinlik ve renk doygunluğu sağladığı tartışılmaz. piksel yoğunluğu iphonede en iyi ama iki samsungtada yabana atılmıcak değerler sözkonusuki usta gözler bakmadığı sürece farkı anlamak çok zor. yani ekran konusunda liderler samsung fakat burda hangisi dersen o tamamen kişisel kullanım amaçlarına bakar yani devreye büyüklük faktörü giriyor. İşlemci açısından bakarsan 3 telde kesinlikle yarı yolda bırakmaz. Net performansı en iyi tel galaxy nexus, yazılımsal destek açısından bakarsan eğerki iphonenin bencilliği senide benim gibi deli ediyorsa tabiki android burdada nexussun google telefonu olması öne çıkıyor tüm güncellemeleri ilk alacak telefon. kamera açısından değerlendirirsen en iyisi tabiki iphone fakat telefon sonuçta herkesin dijital fotoğraf makinası mevcut bence çok önemli bir ayrıntı değil. oyun performansıda iphone, note, nexus olarak sıralanır fakat üç telefonda piyasadaki her oyunu başarıyla çalıştırabiliyor. bende yeni bir tel alıcam fakat nexus ile note arasında kaldım kararsızım tek sıkıntım noteun ekran büyüklüğü az daha küçük olsa hiç düşünmem note alırım ama ekran büyük fakat büyük ekranın verdiği o internenet, film, resim deneyimide apayrı keyif veriyor. Büyüklük sıkıntı değil diyosan note dicem ama hala kararsızım dediğim gibi :)

yusuf_ykc

Üye
ben şuan note kullanıyorum ve gayet memnunum.
İphone gösteriş meraklıları içindir. (genelde) Alıp ilerde satmak için uygun.
Note ise tam bir hizmetkar. Eşşek gibi sırtına yükle yükleyebildiğin kadar.

izmiRDesigN

Üye
ben şuan 2sinide kullanıyorum noteda avea iphone 4s de turkcell hat var internet operatorden bile fark ediyor.
note çok iyi bir ekrana sahip büyük olması cokta onemli olmuyor birsüre sonra ama oyun dersen tabiki iphone'u tek gecerim
ben notea hiçbir oyun kurmadım cunku iphonedaki oyunlar android markete 3 4 ay sonra geliyor. iphone cok daha hızlı note'a gore
ama dersenki ben jailbreak yapamam ve cok film izlerim note almanı tavsiye ederim ama adam akıllı telefon diyorsan iPhone 4S nexusun adını bile andırmaz.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
galaxy note

MrExpert

MrExpert

Üye
tabikide 4s.. :)

aero79

Üye
Alirsan kesinlikle pisman olmazsin.
Arkadasim 4s le degiselim diyor ama havasini alir.

forever1907+

Üye
Dostum bence 4s al farkini gör

muttalip07

muttalip07

Üye
samsung un pek iyi telefon olmadığını düşünüyorum o nedenle iphone 4s

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşım note istiyorsun da dedikleri gibi yolda konuşsan etraf bakar bakar bidaha bakar:D bence ya nexus yada illa ekran diyosan one x çünkü pil konusu hariç herşey çok iyi onuda kernelden voltajı azaltıp güncellemesini yükleyerek %40-%50 civarında artırabilirsin. Üstelik senin istediğin özelliklerin tamamını karşılıyor ve note dan ve iphone dan daha iyi.Ha nexus da çok harika ama tipi bence güzel değil. İphone sanırım sana göre ekrandan kaybedecek. Bide note ile one x in karşılaştırmasını izledim yanyana notu max. Parlaklığa getirince kameranın ışık seviyesi değişmezken one x i son seviyeye getirince ekran 4-5 saniye kararıyordu :D Bana kalırsa ya note ya one x yada nexus çünkü ben one x tanıtıldığından beri bu 3lü arasında kaldım ama note gerçekten fazla büyük.

Üst Alt