Artles
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya kardeşim am sende kurtul bizde güzel telefon 2 sene orjinal romla 2 sene custom romla kullanırsın
peki hepsiburada.com güvenilirmi
aralarında 1 gb ram performansı var baya bir batarya fatkı var note2de bataryayı bitirmek imkansız gibi bir gnde note2 piksel dizilimi yeni steki eski note2 daha sağlam drop testte gördüm ama sen kesinlikle bir koruma kabı al 3d oyunları rahatlıkla oynatıyor şu an için en iyi telefonlardan param olsa koşarak gidip almıştım kesinlikle koruma kabı al derimBana göre evet. Daha öncede çok kez alışveriş yaptım. Ama şimdi oraya takılmayalım telefon her türlü bulunur diğer soruların cevapları lazım bana
@vegatablo Onu bende biliyorum eyvallah da sorduğum sorulara bakarsan performans ve özellikleriyle ilgili tek sorum yok S3 le karşılaştırma sorum var sadece onun haricinde tamamen kullanımla ilgili
aralarında 1 gb ram performansı var baya bir batarya fatkı var note2de bataryayı bitirmek imkansız gibi bir gnde note2 piksel dizilimi yeni steki eski note2 daha sağlam drop testte gördüm ama sen kesinlikle bir koruma kabı al 3d oyunları rahatlıkla oynatıyor şu an için en iyi telefonlardan param olsa koşarak gidip almıştım kesinlikle koruma kabı al derim
En güzel iki cevaptı sanırım çok çok teşekkürler
Tek amacım oyun değil ve One X fazla hoşuma gitmiyor nedense tasarım ve arayüz olarak..
Ayrıca S4 beklemem imkansız gibi birşey hayatta o kadar zaman bekleyemem ve illaki ondanda yenileri çıkıcak bunun sonu gelmez gibi
tabi buda senin kararın bence mayısta falan çıkarçok beklemezsin yani ama note 2 de iş görür yani kolay kolay çöp olmayacak cihazlardan note 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?