Galaxy Note Ekranım Çatladı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note Ekranım Çatladı :(
Arkadaşlar gözüm gibi baktığım telefonumu 1 saatliğine emanet ettiğim arkadaşım kayalıklarda düşürerek ekranın boydan çatlamasına sebep oldu. dokunma vs bir sorunu yok ama çatlak yani. kaç paraya çözerim ben bu işi?

klongs

klongs

Üye
sana 200-300 e patlar en az

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
off yapma yaav :/ kasada da hasarlar var ama önemli olan ekran. görüntü çok bozuldu :/

hotlock

hotlock

Üye
200-300 mü ? :D geçen farklı bi form sitesnde arkadaşn başına gelmşti orjinalini 500 e taktrmş.

serinaga

serinaga

Üye
Eywah getti telefon. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi çıkar rakam. Şansın varsa daha düşük rakam olabilir ...

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
biraz araştırdım sanırım 400 küsur + kdv gibi bir rakam söz konusu.. Valla nazara inanmayan ben şu an inanır oldum daha sabah birisi vay anasını telefonda çizik bile yok bembeyaz pırıl pırıl diye bir ton şey söyledi akşamına başıma gelen işe bak.. Düşüren arkadaş ile yarım yarım ödeyecez artık başka yolu yok teşekkürler arkadaşlar.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
neden yarım yarım?

hotlock

hotlock

Üye
biraz araştırdım sanırım 400 küsur + kdv gibi bir rakam söz konusu.. Valla nazara inanmayan ben şu an inanır oldum daha sabah birisi vay anasını telefonda çizik bile yok bembeyaz pırıl pırıl diye bir ton şey söyledi akşamına başıma gelen işe bak.. Düşüren arkadaş ile yarım yarım ödeyecez artık başka yolu yok teşekkürler arkadaşlar.

400 + KDV + El emeği bu şeklde 500 ü geçedeblr. Tekrar geçmş olsun :)

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
arkadaşın ödesin hiç değilse yarısını versin kayalıklarda napıyodu telefonla. cok sinir bozucu bi durum geçmiş olsun :off:

TheMadness

TheMadness

Üye
Ekrana yapışık galiba ekran. Çok geçmiş olsun

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S in ekranı gibi Note nin ekranıda cama yapışık.yani cam + ekran + home tuşu hepsi birden değişiyor.S1 de bunların toplamı 400-500 tl tutuyor note de düşünemiyorum.geçmiş olsun.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ben öyle arkadaşın...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşa telefon emanet etmicen..

- - - Eklendi - - -

aynı şekilde geri alamıyorsun kesin bişey oluyor

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Geçmiş olsun aslında bazen telefona sigorta yaptırmak mantıklı geliyor :hmmm

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
aynen şu an sigorta yaptırmadığım için pişmanım. tam durum şu bir yat gezisine gitmiştik ve telefonu cebimde taşımak istemedim kızın çantaya koyduk sağlam olsun diye. çantadan bir şey çıakrtayım derken telefonu yere çiviledi sağolsun.. internette araştırdığıma göre beyaz olunca fiyat biraz daha biniyormuş.. resmen bi telefon parası çıktı ortaya. sanırım bi süre böyle idare edeceğim :(

- - - Eklendi - - -

Servisten fiyat aldım arkadaşlar.. 300$ :/

furuko1231

Üye
bencede arkadaşının ödemesi lazım yani arkadaşını çok seviyorsunda demekki sende yarım yarım ödeyeceksin :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Geçmiş olsun

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Arkadaşın 1 kuruş para ödemez bence

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Çok samimiyetim olan biri değil zaten şu an durumum sıkışık olmasa lafını yapmam zatende 300$ oraya çıkartacak durumda olmadığım için en azından bi kısmını verir umuyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt