Haber Galaxy Note 5’te S Pen sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 5’te S Pen sorunu
:hmmm

alaxy Note 5 kullanıcıları S Pen kullanımı konusunda şikayetlere başladı.

Güney Kore’nin dev akıllı telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz haftalarda phablet modeli yeni amiral gemisi Galaxy Note 5’i New York şehrinde düzenlediği Unpacked etkinliğinde tanıttı. Bu etkinlikte tanıtımı gerçekleştirilen diğer bir model ise benzer özelliklere sahip Galaxy S6 Edge+ oldu.

Sasmun Galaxy Note 5 ile birlikte tasarım alanında yaptığı değişikliklerde en dikkat çeken noktalardan biride S Pen panelinde gerçekleştirildi. Samsung’Un yeni amiral gemisi Galaxy Note 5i yeni S Pen ile birtakım sorunları da beraberinde getirdi. Galaxy Note 5 kullanıcıları S Pen kullanımında sorunlar yaşamaya başladı. Daha önceki Samsung’un S Pen modellerinde kalemi yuvasına ters sokamazdık. Samsung’un Galaxy Note 5 ile birlikte getirdiği yeni tasarımla S Pen’i yuvasına ters olarak sokabilmek mümkün. Galaxy Note 5 kullanıcıları bir dalgınlık ile ters soktukları S Pen yuvasındaki mekanizmanın tamamen bozulduğu ve kalemin çıkraılıp çıkarılmadığını gösteren fonksiyonunda çalışmadığını belirttiler.

Samsung yetkilileri ise konu ile ilgili olarak Galaxy Note 5 kullanıcılarını S Pen kullanımında daha dikkatli davranmaları gerektiğini ve S Pen dışarıda iken telefonu çocuklara kesinlikle vermemeleri konusunda uyardı. Yoksa bunların bir kullanıcı hayası olacağını ve büyük hasarlara yol açabileceğini belirttiler. S Pen’i bir kez bile ters taktığınızda bu hasarın oluşabileceğini belirtmekte fayda var.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari/galaxy-note-5te-s-pen-sorunu-h203812.html

Luck Star

Luck Star

Üye
Al işte :D @teknolojibaronu

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
0MG90

0MG90

Üye
O kadar para ver birde s-peni düzgün yerleştirdim mi diye kontrol et sürekli.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
2 yıldır galaxy note kullanıyorum bir kez olsun aciz bir insan gibi kalemi ters sokma yeteneğine sahip olmadığım için kendimi suçluyorum.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve El~PisToLeRo

ArMaGeDdOn_87

Üye
zekaya bak,kim o kalemi yerine ters yerleştirir ki :) ?

Luck Star

Luck Star

Üye
zekaya bak,kim o kalemi yerine ters yerleştirir ki :) ?
servise iphone 6 Plus 64gn geldi sorunu ses çıkmıyor. akılsız hoparlordeki jelatini cikartmamis ben bu olayı da ona benzettim. youtube da hiç bilgisi olmadan cihaz videosu çeken tiplerden biri sokmuştur ters yoksa imkansız.

ArMaGeDdOn_87

Üye
servise iphone 6 Plus 64gn geldi sorunu ses çıkmıyor. akılsız hoparlordeki jelatini cikartmamis ben bu olayı da ona benzettim. youtube da hiç bilgisi olmadan cihaz videosu çeken tiplerden biri sokmuştur ters yoksa imkansız.
ne insanlar var şaşırıyorum

Enes

Enes

Üye
ne kadar da fantezik biriyim hadi telefonuma kalemini ters sokayım

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve teknolojibaronu
PriZm

PriZm

Üye
Note 4'de de kalem 2 türlü takılabiliyor.

Edit: Görseli görene kadar meğer durumu yanlış anlamışım :ehe kalem ters şekilde takılırsa tabi bozulabilir.

MaxipmaN

Üye
Tersten girmeyecek sekilde ayarlasalarmıs
Bi de çekik gözlüler akıllı olurmus

Bülent872

Bülent872

Üye
Samsung her şeyi düşünür öyle demeyin @teknolojibaronu değil mi ? :)

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Şimdi tersten sokup sonra bozuldu diye garantiye verip yenisini almaya çalışan tipler çıkabilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

Üst Alt