Telefon Tavsiyesi Galaxy note 4

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy note 4
Arkadaşlar selam. Kız arkadaşıma hediye olarak note 4 alıcam nasıl bi telefon halen güncelleme alıyor dimi şarjı falan biraz bilgilendirirseniz beni çok sevinirim..

hbwolf

Üye
en son 5.1.1 geldi ve 6.0 gelecek ama dahasını bilemiyorum

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
evet geçen günlerde 5.1.1 aldı güncelle de alır ama güncellemeleri geç alan bir cihaz şarjı ise 1 günü rahat çıkartır elinden düşmeyenlerde bile 1 gün gidiyor en düşük parlaklıkta vb.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Kullandığım en iyi telefon

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
aklınızı karıştırmak gibi olacak ancak bayanlar bildiğiniz gibi selfie hastası oluyor genelde Lg G4 düşünebilirsiniz alternatif olarak.

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Aşırı kullanımları bile kaldırabilecek bir telefon. 175 uygulama yüklü galeride 5000 resim(8.3 GB) var 274 video(21 GB) müzikler belgeler vs... Bir adet mail senk. Facebook, whatsapp, chrome tarayıcı yoğun kullanım ile 4-5 saat ekran süresi alıyorum günlük kullanımda. Bir kadın başka ne ister :ehe

Enes

Enes

Üye
ön kamerası biraz sağda solda kalanların kafayı çekiştiriyo selfie takıtısı varsa önermem. aynı evde kaldığım arkadaşımda var hali hazırda her gün kurcalıyoruz telefonu selfie kalitesi kötü değil ancak geniş açıdan dolayı çekiştirme var.

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
ön kamerası biraz sağda solda kalanların kafayı çekiştiriyo selfie takıtısı varsa önermem. aynı evde kaldığım arkadaşımda var hali hazırda her gün kurcalıyoruz telefonu selfie kalitesi kötü değil ancak geniş açıdan dolayı çekiştirme var.
Çekmeler sadece altta ve üstte mevcut. Panoramik selfie için özel bir lens kullanmışlar. Panoramik çekilern selfie lerde çok başarılı ve güzel kareler çekilebiliyor. Özellikle aydınlık ortamda.

askımm

Üye
sevgiliniz güncelleme takıntınsı varsa nexsus modellerine bakın :) note4 6 kesin alır

MaxipmaN

Üye
Sarj 5.1.1 ile biraz kötülesmis diyorlar

askımm

Üye
bn de sarj gzel bna gre 5.1.1 gayet stabil cnkü ben 5.01 de bya srun yasamiştim...

levsa

levsa

Üye
En Son 5.1.1 geldi.6 kesin gelecek.benim gibi elinden telefonu bırakmayan biri için bile şarj bir gün rahat gidiyor.telefonda bugüne kadar en ufak bir kasma yaşamadım. Multi tasking olayında bile kasma ya hiç rastlamadım. Arzu edip kullanirsan uygulama uyutma modu ile ram ortalama 1500 lerde dolasiyor..Kamerayı konuşmak bence gereksiz .birinci yada ikinci telefonu piyasada şu An bence kamera olarak.Gece çekilen resimlerde bile çoğu kameranın gündüz çekiminden bile iyi sonuç alabiliyorsun. Ve Extra kamera modları da çabası. Ayriyetten kullanır kullanmak bilemem ama kalemi ve kalemin işlevselliğini ayrı bir hava katıyor. Tabi telefonun büyüklüğü bir bayan için zor olur olmaz orası senin tercihin ☺

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
Adam gibi telefon Note 4, hiç düşünme al bence.

• Beğen
Tepkiler: levsa

hbwolf

Üye
biraz daha ver para note 5 al derim

xapex

Üye
Aradaki fiyat farkina değmez bence, pil değişmiyor, hafıza karti desteği yok. Ama tasarımı daha iyi

• Beğen
Tepkiler: levsa
phasan

phasan

Üye
Sony lerde guzel

gölgee_65

gölgee_65

Üye
bence g4 ü de düşün ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt