Telefon Tavsiyesi Galaxy Note 4 vs Xperia Z3

Sponsorlu Bağlantılar

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 4 vs Xperia Z3
Merhaba arkaşlar. Yeni telefon alacam daha önce z3c-alpha konusunu açmıştım fakat biraz bütçe artışı oldu ve note 4 ve xperia z3 arasında kaldım sizce hangisi? Kullananlar varsa yaşadıkları sorunlar neler?
Yardm!!

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4 demiyorum taşlanmak istemiyorum. S-PEN kullanıyorsan ve ekran kaliteli olsun diyorsan Note 4.
İşlemci tasarım görecelidir tabi ama diyorsan Z3. Z3 alırken dikkatli ol çünkü su geçiren modelleride var. Arkadaşımdan biliyorum içinden sesler geliyormuş. Benim tavsiyem 2 ay daha bekle hTc One M9 veya M9 Plus al.

98farom98

98farom98

Üye
Hocam kesinlikle Z3 tavsiye ederim bende yeni aldım önceden Z2 kullanıyordum ondan da çok memnundum ama Z3 aldım harika bir cihaz muhteşem ya tavsiyemdir :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Direkt Note 4 diyorum. Taşlayacaklar gelsin bakalım.

• Beğen
Tepkiler: oktaygezgin
Buğra

Buğra

Admin
Note4 Ekran biraz büyük gelebilir belki
Pil olarak z3 daha iyidir

Bence Z3 al :oke:

• Beğen
Tepkiler: cici60
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Direkt Note 4 diyorum. Taşlayacaklar gelsin bakalım.
Kamerası iğrenç asus Zenfone 2 ile karşılaştırtirdilar vegasta incelemede shdelete incelemesinde iğrenç kamera zen 2 ye göre

PriZm

PriZm

Üye
Kamerası iğrenç asus Zenfone 2 ile karşılaştırtirdilar vegasta incelemede shdelete incelemesinde iğrenç kamera zen 2 ye göre
Hayır, değil. Konu Zenfone 2 olmadığı gibi Zenfone 2 de tamamen yazılımsal bir avantaj olduğunu unutmamak gerek.

Note 4 de şuana kadarki en başarılı Galaxy kamerası bulunuyor. (Sony Exmor markası altında.)

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
byAndroid

byAndroid

Üye
Note 4 çok ayrı bir telefon ekran çok canlı 2k ekran vardi kamera mağazada bakmıştım çok güzeldi mağazadakinde boş bi telefondu sonuçta ama ram kullanımı çok fazla geldi 1.9 gb ram kullanıyordu daha facebook vs. Telefonda yok onlarıda sayarsak sayı artabilir. Bir taraftada z3 var kasa olsun kamera olsun hani o da çok güzel 1080p ekran var şarj süresi daha iyi ram kullanımıni bilmiyorum ama daha azdır g3 te 1.9 gb ram kullanıyor boşta ama uygulama yukluydu onda arkadaşta bakmıştım 2K ekran çok etkiliyor o yüzden söylüyorum
İkiside güzel telefon ama ben z3 diyorum

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
z3 al bence en iyi kamera bence sonyde vede batarya konusunda kafan rahat eder 2 günü görüyor

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Ben oyun oynayan(çoğu ağıroyun) bol bol internete giren video izlerim film izlemem pek kamera kullanmam ve şarj benim icin önemli
Hocam kesinlikle Z3 tavsiye ederim bende yeni aldım önceden Z2 kullanıyordum ondan da çok memnundum ama Z3 aldım harika bir cihaz muhteşem ya tavsiyemdir :oke:
Anlk taklmalar flan yaşıyormusun. Bide oyun performansı nasl?

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 anlık takılma olmaz z3 al şarj performansi daha iyi

mrzstyl

mrzstyl

Üye
note 4 te adreno 420 ekran kartı var direk note 4 diyorum. ekran piksel yoğunluğu, çözürnürlüğü çok iyi. samsungu sevmem ama NOTE serisi babadır #oyuniçinNOTE4 :oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: androtik12
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Note 4,zaten Z3 ve Note 4 aynı kuşaktan değiller biri s801ac diğeri exynos 5433 donaım olarak her türlü Note 4 ezer fakat multimedya bakımından Samsungun fazla şansı yok bu seferde,kalem ve not tutma bakımından Z3 ün hiç şansı yok isteklerine göre değşir.Ben donanım olarak bakıyorum dersen direk Note 4.

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Note 4,zaten Z3 ve Note 4 aynı kuşaktan değiller biri s801ac diğeri exynos 5433 donaım olarak her türlü Note 4 ezer fakat multimedya bakımından Samsungun fazla şansı yok bu seferde,kalem ve not tutma bakımından Z3 ün hiç şansı yok isteklerine göre değşir.Ben donanım olarak bakıyorum dersen direk Note 4.
Evet benim icin donanm ve uzun sure kullabilirlik onemli

98farom98

98farom98

Üye
Ben oyun oynayan(çoğu ağıroyun) bol bol internete giren video izlerim film izlemem pek kamera kullanmam ve şarj benim icin önemli

Anlk taklmalar flan yaşıyormusun. Bide oyun performansı nasl?
Hocam kesinlikle öyle anlık takılma falan yok oyun performansı desen müthiş kesinlikle tavsiye ederim :oke:

• Beğen
Tepkiler: androtik12
byAndroid

byAndroid

Üye
Bugün turkcell de ikisinide inceleme fırsatım oldu note 4 daha çok hoşuma gitti ram kullanımı düşmüş yeni güncelleme ya da yeni toucwiz den de olabilir kitkat yukluydu
S5 e baktım 5.0 güncellemesi yapmışlar cihaz 600mb ram harcıyor 1 gb ram boş inanamadım cidden lolipop gerçekten çok iyi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Loli iyi hoş güzelde oyunlarda bir anlaşmadık :D @byAndroid

Takipçi Satın Al

Üst Alt