Kamerası iğrenç asus Zenfone 2 ile karşılaştırtirdilar vegasta incelemede shdelete incelemesinde iğrenç kamera zen 2 ye göreDirekt Note 4 diyorum. Taşlayacaklar gelsin bakalım.
Hayır, değil. Konu Zenfone 2 olmadığı gibi Zenfone 2 de tamamen yazılımsal bir avantaj olduğunu unutmamak gerek.Kamerası iğrenç asus Zenfone 2 ile karşılaştırtirdilar vegasta incelemede shdelete incelemesinde iğrenç kamera zen 2 ye göre
Anlk taklmalar flan yaşıyormusun. Bide oyun performansı nasl?Hocam kesinlikle Z3 tavsiye ederim bende yeni aldım önceden Z2 kullanıyordum ondan da çok memnundum ama Z3 aldım harika bir cihaz muhteşem ya tavsiyemdir![]()
Performans olarak hangisi iyi?Z3 anlık takılma olmaz z3 al şarj performansi daha iyi
Evet benim icin donanm ve uzun sure kullabilirlik onemliNote 4,zaten Z3 ve Note 4 aynı kuşaktan değiller biri s801ac diğeri exynos 5433 donaım olarak her türlü Note 4 ezer fakat multimedya bakımından Samsungun fazla şansı yok bu seferde,kalem ve not tutma bakımından Z3 ün hiç şansı yok isteklerine göre değşir.Ben donanım olarak bakıyorum dersen direk Note 4.
O zaman Note 4 ü seçiceksin.Evet benim icin donanm ve uzun sure kullabilirlik onemli
cevabın için saolO zaman Note 4 ü seçiceksin.

Hocam kesinlikle öyle anlık takılma falan yok oyun performansı desen müthiş kesinlikle tavsiye ederimBen oyun oynayan(çoğu ağıroyun) bol bol internete giren video izlerim film izlemem pek kamera kullanmam ve şarj benim icin önemli
Anlk taklmalar flan yaşıyormusun. Bide oyun performansı nasl?