H.TOGAN
Üye
-
Konu Sahibi
-
Note 4 daha iyi hem işlev bakımından hemde hız bakımından
Kesinlikle yani ram işlemci ekran bakımından baya iyiHızı bilemem ama işlevsel olarak kesinlikle daha iyi,ki hız olarak ta iyidir diye umuyorum SM-N9005 Note 3'üm vardı uçaktı...
Kesinlikle yani ram işlemci ekran bakımından baya iyi
Kesinlikle haklısın yazılım önemli bir etken tabikiİşlemci,Ram,GPU vs. bunlar önemli etkenler tabiki ama yazılımı da unutmamak lazım,bugün 1GB ram'e sahip S3 kasarken 512MB ram'e sahip 4s veya 4 de diyebiliriz çok daha iyi durumda(rahat çalışma anlamında)
TouchWiz'in getirdiği işlevsellikler gittikten sonra hızı ne yapayım ?Rom yükle super olur custom kernel de tabi oc yr gerek yok ketutkumajaya gibi dev olsun yetrr
Aynen hocam ama cahil halk ne bilsin.şu saçma kıyaslamaları gram takmıyorum biri açık kaynak yıllar sonra anca adam olan sistem,öbürkü kapalı kaynak tek markanın cihazları üretiliyor
Samsung , TouchWiz ile devam ederse daha kötü olacak zira 64 bit işlemciler daha fazla ram ve enerji istiyor. Bu Samsung için iyi gözükmüyor. Hele ki böyle hantal bir sistem kullanmaya devam ederse.Android L ile 64 bit desteği + ART olduğunda neler olacağını merak ediyorum açıkçası.
Daha kötü olmaz daha iyi olur.Samsung , TouchWiz ile devam ederse daha kötü olacak zira 64 bit işlemciler daha fazla ram ve enerji istiyor. Bu Samsung için iyi gözükmüyor. Hele ki böyle hantal bir sistem kullanmaya devam ederse.
Analtycs adlı site yaptığı açıklamada da belirtmiş bu durumu.Daha kötü olmaz daha iyi olur.
64 bit sistem her daim daha yüksek ram kullanır diye bir kaide yok.Hatta tamamen Windows alışkanlığından gelmiş yanlış bilinen birşey bu.
Ayrıca mağazadaki uygulamalar geliştirilip 64 bit olacağı için daha kaliteli fakat daha fazla bellek hafızası isteyen uygulamalar olacak.Daha kötü olmaz daha iyi olur.
64 bit sistem her daim daha yüksek ram kullanır diye bir kaide yok.Hatta tamamen Windows alışkanlığından gelmiş yanlış bilinen birşey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?