Zaten ekran note 4 ve note 5'te 2 k olduğu için note 4 20 nm note 5 14 nm oldu..Ekran büyük yetmez ve 2 K ekran
Zaten ekran note 4 ve note 5'te 2 k olduğu için note 4 20 nm note 5 14 nm oldu..
sanmam note 5 in nekadar daha fazla pili olsa bile ekran büyüklüğü daha fazla olduğu için daha fazla pil tüketiyor max 1 saat daha fazla pil süresi verir (oyun da)ben s6 da aralıksız oyun oynadım 3 saat pil verdi not 5 de 4 .5 saat olur
Hayır S805 64 bit desteklemiyor.Yalnız Note 4 nasıl 64 bit oluyor anlamadım. Exynos 5433 32 bit değil mi? Sadece 805 varyasyonlu olanı 64 bit ama grafikte 8 çekirdekli olarak göstermiş.
Yalnız Note 4 nasıl 64 bit oluyor anlamadım. Exynos 5433 32 bit değil mi? Sadece 805 varyasyonlu olanı 64 bit ama grafikte 8 çekirdekli olarak göstermiş.
Metalle falan ilgisi yok bence. Samsung S6 ve S6 Edge'den sonra değişmeye başladı. Bence bundan sonraki modeller alınır en azından malzeme kalitesi için.2. el note 4 19 ay garantili 1600 tl ye satıyor bir telefoncu dükkanı note 5 te getirmiş 2700 e satıyor bence metal kasa takıntısı olmayan biri için hiç gerek yok note 5 almaya
Note 4 de metal tek farkı arkası cam (dış görünüş olarak)2. el note 4 19 ay garantili 1600 tl ye satıyor bir telefoncu dükkanı note 5 te getirmiş 2700 e satıyor bence metal kasa takıntısı olmayan biri için hiç gerek yok note 5 almaya
Metal malzeme kalitesi bir değil ama.Note 4 de metal tek farkı arkası cam (dış görünüş olarak)
Metal malzeme kalitesi bir değil ama.

S6'dan sonraki metal çerçevenin kalite farkını iPhone ve edge drop testlerinde anladım ben. iPhone için yumuşak metal tabirini kullanıyordu. Samsung çerçeve sapasağlam dururken iPhone 2 cm içe göçmüştüAynen öyle. Mesela bir adet 1 haftalık siyah note 4 geldi cihazı kutudan çıkardım baktım rengi farklı geldi. Çekmeceden başka note4 çıkardım yaklaşık 6 aylık cihazdı ikisi de Siyah olmasına rağmen aynı renkte değildiler. Siyahın rengi griye dönmüş yavaştan. Beyaz olanda kirleniyor yapcak birşey yok o konuda. Bir de şöyle bir durum var note4 kenar alüminyum yani metal ama üzerinde kaplama var ve bir yerden olurda sürter veya düşürür ve oradan yırtılırsa o kaplama , tamamının soyulması 1 ayı bulur sonra demirci gibi dolaşırsın bizzat öyle cihazı gördüm ve fotoğrafını çektim![]()

