Karşılaştırma Galaxy Note 4 vs Galaxy Note 5

Sponsorlu Bağlantılar

androtik12

androtik12

Üye
işte sonuçlar :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
note 4 olan kişi ileride %100 çıkacak olan note 4 için note 5 romu kulanarak hevesini alır çok aşırı bi yükselme yok ama iyi bi cihaz
snapdragon işlemci kullanamaması ve kalemindeki tepe tuşu hoşuma gitti
ama s6edge plus gereksiz bi cihaz sanki apple a ben de adında PLUS olan bi telefon yaptım demek için yapılmış o büyüklükte s pen olmadan pek işe yaramaz diye düşünüyo ve muhtemelen note 5 den de daha pahallı olacaktır türkiye ye gelmeye bile bilir

batarya konusu z3 ile z3+ ile aynı durum inceltme için kısmışlar
bence pil ömründen daha önemli bi sorun var o da ısınma ısınma telefonu kullanımı doğrudan etkileyen önemli bi sorun umarım note 5 de yoktur

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
androtik12

androtik12

Üye
Hatta ilkini güç tasarrufu modunda yaptığım için düşük geldi asıl sonuç bu. (Bundan daha yüksek aldığımda oldu)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O skorlar daha artar. Her benchmarktta olduğu gibi. Yeni cihazlar çıktığında yenibir güncelleme gelir.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben s6 da aralıksız oyun oynadım 3 saat pil verdi not 5 de 4 .5 saat olur
sanmam note 5 in nekadar daha fazla pili olsa bile ekran büyüklüğü daha fazla olduğu için daha fazla pil tüketiyor max 1 saat daha fazla pil süresi verir (oyun da)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Ferzan

Ferzan

Üye

• Beğen
Tepkiler: androtik12
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Zariflik hariç note 4 daha üstün . Ben bunu fark ettim canlar . Param olsa yine 4 alırdım .

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Çıkartılabilir batarya ve microsd özelliklerini kırpmasalarmış keşke. Ayrıca plastik kapak benim için her zaman daha iyi, hem ısıyı fazla yansıtmıyor hemde kırılmalara karşı camdan daha dayanıklı ve ucuz. Şuan ikisinide alacak param olsa yine gidip note 4 alırdım.

Son düzenleme:
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0343434

0343434

Üye
Yalnız Note 4 nasıl 64 bit oluyor anlamadım. Exynos 5433 32 bit değil mi? Sadece 805 varyasyonlu olanı 64 bit ama grafikte 8 çekirdekli olarak göstermiş.

PriZm

PriZm

Üye
Yalnız Note 4 nasıl 64 bit oluyor anlamadım. Exynos 5433 32 bit değil mi? Sadece 805 varyasyonlu olanı 64 bit ama grafikte 8 çekirdekli olarak göstermiş.
Hayır S805 64 bit desteklemiyor.

Exynos 5433 çipseti 64 bittir.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
3onur5

3onur5

Üye
2. el note 4 19 ay garantili 1600 tl ye satıyor bir telefoncu dükkanı note 5 te getirmiş 2700 e satıyor bence metal kasa takıntısı olmayan biri için hiç gerek yok note 5 almaya

Luck Star

Luck Star

Üye

Note 4 her iki versiyonu da 32 bitte çalışıyor. Özellikle Exynos olan model üretilişi 64 bit olduğu halde pazarlama tekniğine maruz kaldığı için 32 bitte çalışıyor.

2. el note 4 19 ay garantili 1600 tl ye satıyor bir telefoncu dükkanı note 5 te getirmiş 2700 e satıyor bence metal kasa takıntısı olmayan biri için hiç gerek yok note 5 almaya
Metalle falan ilgisi yok bence. Samsung S6 ve S6 Edge'den sonra değişmeye başladı. Bence bundan sonraki modeller alınır en azından malzeme kalitesi için.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5 ve teknolojibaronu
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 4 de metal tek farkı arkası cam (dış görünüş olarak)

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
Luck Star

Luck Star

Üye
Metal malzeme kalitesi bir değil ama.

Aynen öyle. Mesela bir adet 1 haftalık siyah note 4 geldi cihazı kutudan çıkardım baktım rengi farklı geldi. Çekmeceden başka note4 çıkardım yaklaşık 6 aylık cihazdı ikisi de Siyah olmasına rağmen aynı renkte değildiler. Siyahın rengi griye dönmüş yavaştan. Beyaz olanda kirleniyor yapcak birşey yok o konuda. Bir de şöyle bir durum var note4 kenar alüminyum yani metal ama üzerinde kaplama var ve bir yerden olurda sürter veya düşürür ve oradan yırtılırsa o kaplama , tamamının soyulması 1 ayı bulur sonra demirci gibi dolaşırsın bizzat öyle cihazı gördüm ve fotoğrafını çektim :D

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aynen öyle. Mesela bir adet 1 haftalık siyah note 4 geldi cihazı kutudan çıkardım baktım rengi farklı geldi. Çekmeceden başka note4 çıkardım yaklaşık 6 aylık cihazdı ikisi de Siyah olmasına rağmen aynı renkte değildiler. Siyahın rengi griye dönmüş yavaştan. Beyaz olanda kirleniyor yapcak birşey yok o konuda. Bir de şöyle bir durum var note4 kenar alüminyum yani metal ama üzerinde kaplama var ve bir yerden olurda sürter veya düşürür ve oradan yırtılırsa o kaplama , tamamının soyulması 1 ayı bulur sonra demirci gibi dolaşırsın bizzat öyle cihazı gördüm ve fotoğrafını çektim :D
S6'dan sonraki metal çerçevenin kalite farkını iPhone ve edge drop testlerinde anladım ben. iPhone için yumuşak metal tabirini kullanıyordu. Samsung çerçeve sapasağlam dururken iPhone 2 cm içe göçmüştü :D

Luck Star

Luck Star

Üye
S6/Edge konusunda kimse zaten Samsung'un hakkını yiyemez. İlk başlarda ben de dalga geçiyordum 14nm falan filan diye ama hız o kadar önemli değil sadece firmanın üzerine basa basa bunu anlatmasına uyuz oluyorum. Gelen cihazlara bakıyorum zaten anlaşılıyor S4-S5 paramparça geliyor her taraf soyulmuş. S6 lar sıfır gibi geliyor sadece arka kapak çiziliyor ki onu hiç anlamadım. Ön tarafa özel bıçak ile çizmeyi denedim ama bişe olmadı arka taraf çiziliyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt