KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Oda dogru resmi gordunmu batarya yukseldi kendinden Genişletmek için tıkla ... Ne resmi?
AnıL-D' Alıntı: Oda dogru resmi gordunmu batarya yukseldi kendinden Genişletmek için tıkla ... Ne resmi?
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Kitkatta sarj göstergesi degisecek beyaz olacak değilmi Genişletmek için tıkla ... Evet
AnıL-D' Alıntı: Kitkatta sarj göstergesi degisecek beyaz olacak değilmi Genişletmek için tıkla ... Evet
Anil-D Üye Batarya ve performansta artiş yaparsalar iyi olur dedikleri olmassa ne olacak acaba 9505 cihazim olsa keşke testi denerdim
Batarya ve performansta artiş yaparsalar iyi olur dedikleri olmassa ne olacak acaba 9505 cihazim olsa keşke testi denerdim
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Batarya ve performansta artiş yaparsalar iyi olur dedikleri olmassa ne olacak acaba 9505 cihazim olsa keşke testi denerdim Genişletmek için tıkla ... Bikaç güne test sürümü çıkacak i9500 için o zaman denersin kardeşim
AnıL-D' Alıntı: Batarya ve performansta artiş yaparsalar iyi olur dedikleri olmassa ne olacak acaba 9505 cihazim olsa keşke testi denerdim Genişletmek için tıkla ... Bikaç güne test sürümü çıkacak i9500 için o zaman denersin kardeşim
KD1907 Üye KinG Tornado' Alıntı: Arkadaşlar Her Türlü Güncelleme En Geç Şubat Sonuna Gelir Genişletmek için tıkla ... Şubat başında başlarsa ortalarına doğru alırız o da ennnn kötü ihtimal
KinG Tornado' Alıntı: Arkadaşlar Her Türlü Güncelleme En Geç Şubat Sonuna Gelir Genişletmek için tıkla ... Şubat başında başlarsa ortalarına doğru alırız o da ennnn kötü ihtimal
Anil-D Üye Arkadaslar note 3 icin 4.4 güncellemesi suan nerden bulurum en güncel yada siteyi atarmisiniz
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Arkadaslar note 3 icin 4.4 güncellemesi suan nerden bulurum en güncel yada siteyi atarmisiniz Genişletmek için tıkla ... Garantisi gidiyor telefonun?
AnıL-D' Alıntı: Arkadaslar note 3 icin 4.4 güncellemesi suan nerden bulurum en güncel yada siteyi atarmisiniz Genişletmek için tıkla ... Garantisi gidiyor telefonun?
Türe Üye AnıL-D' Alıntı: Sammobilede nerde acaba ben bulamadim güncelleme verilen ülkeleri Genişletmek için tıkla ... N9500 modeline gelen bir güncelleme yok. N9505 için var.
AnıL-D' Alıntı: Sammobilede nerde acaba ben bulamadim güncelleme verilen ülkeleri Genişletmek için tıkla ... N9500 modeline gelen bir güncelleme yok. N9505 için var.