Galaxy Note 3 Sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 3 Sızdı
Business Daily’den sızan bilgilere göre Samsung Galaxy Note 3 bomba gibi geliyor; 5.7 inç ekran, 3GB RAM, Android 4.3 işletim sistemi…

Ayrıca gücünü Qualcomm’un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 800′den alacak telefonda 4G LTE’nin iki katı bağlantı desteği sunan LTE-A bağlantı desteği olacak.

Sızdırılan görseli her ne kadar çok net olmasa da, phabletin hatlarının biraz daha ovalleştiğini görüyoruz.

Phabletin lansmanı 4 Eylül’ de gerçekleştirilecek.

ALINTI

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Invoke

Invoke

Üye
Eylülde çok enteresan şeyler olacak gibi :ehe

smh60

smh60

Üye
:blink:3 gb ram

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Donanım donanım diye ölenler sonra da bu cihazlar neden ısınıyor diyecekler..

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve Invoke
smh60

smh60

Üye
:d:

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Note 3, Mega 6.3'ün biraz daha ince ve küçük hali olabilir.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
3 gb ram ile gelir mi ki

codblackops2

codblackops2

Üye
3 gb ram ile gelsin.2 sayfa oyun uygulama yukledim ara sira kullanılan ram 1.40gb a cikiyor :ehe
350 mb boş kaliyor.gerci su an bi program yukledim 1gbi gecmiyor ama ileriki zamanlar için yetmeyebilir

_RYUK_

_RYUK_

Üye
3 gb ram ile gelsin.2 sayfa oyun uygulama yukledim ara sira kullanılan ram 1.40gb a cikiyor :ehe
350 mb boş kaliyor.gerci su an bi program yukledim 1gbi gecmiyor ama ileriki zamanlar için yetmeyebilir

desene 10 gb ile gelse yine yetmez :) :)

Invoke

Invoke

Üye
Yeter hacı, neden yetmesin? Bence 2gb gayet iyi.

LimePie

LimePie

Üye
yani telefon bu bilgisayar ile karşılaştırmamak lazım :d:

blacktalon

blacktalon

Üye
5.7 inc ? tablet 7 inc zaten ve madem belli cihazin detaylari resmi duzgun koysunlar oraya 3310 koysan resmi buyutsen boyle golgede kalinca note 3 diye koysalar bile anlamiyacaksin

Megandroid

Megandroid

Üye
desene 10 gb ile gelse yine yetmez :) :)

Yaa bu isin sonu yok :) Sonra s5 cikar derken note 4 ,s6 vs... Zaten oyunlara baksana 2-3 gb lik oyunlar var. Bunlar arttikca ram de islemci hizlarida artacak.

fk555897

fk555897

Üye

Hep öyle söylendi bakalım, bence gelebilir.

- - - Eklendi - - -

Mega çok dandik telefon hacı, hiç notelar ile karşılaştırılacak cihaz değil, bence.

Ben zaten donanım olarak değil de tasarım olarak söyledim. Note 3, Exynos 5 Octa'nın gelişmişi ve Mali 628 GPU ile bekleniyor. Donanım olarak hiçbir telefon ile karşılaştırılamaz.

aleranol

aleranol

Üye
Note serisi her seferinde ortalığı hem donanım hem de özellik ile yıktı 2 seferdir. Note3 te muhtemelen bunu yineleyecektir. İşlemci olarak exnos beklersek te mantıklı olur.

- - - Eklendi - - -

5.7 inc ? tablet 7 inc zaten ve madem belli cihazin detaylari resmi duzgun koysunlar oraya 3310 koysan resmi buyutsen boyle golgede kalinca note 3 diye koysalar bile anlamiyacaksin

Mantıksız bir mesaj olmuş. Note2 zaten 5.55" büyütme miktarı cok az. 7.0" yerine 6.0" tablet çıkarsalar ne dersin merak ettim doğrusu. Şunlara sınıf olarak değil özellik olarak bakmalisiniz.

Üst Alt