Haber Xiaomi Redmi Note 4x, Snapdragon 653 ve 4GB RAM ile Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 4x, Snapdragon 653 ve 4GB RAM ile Gelebilir
Xiaomi Redmi Note 3 Pro modeli ile büyük bir satış rakamı elde etti dünya genelinde bence bu seri iyi gidiyor yeni model ile de satışları katlayacaktır adamlar :ehe

Xiaomi, phablet segmentindeki akıllı telefonu Redmi Note 4 için Snapdragon işlemcili yeni versiyon üzerinde çalışıyor. İddialar Snapdragon 653 yonga ve 4GB RAM'li Redmi Note 4x'in geleceği yönünde.




Akıllı telefon pazarının dikkat çeken Çin merkezli üreticilerinden biri olan Xiaomi, yeni modellerin ile dikkat gibi nedemek gelmeye devam ediyor. Yine yeni bir güne yeni bir Xiaomi akıllı telefon iddiaları ile başlıyoruz.

http://www.maxicep.com/xiaomi-redmi-note-4un-yeni-renkleri-mavi-ve-siyah-oldu
Xiaomi Redmi Note 4'ün yeni renkleri mavi ve siyah oldu
Bir kaç gün önce Redmi 4'ün iki yeni renk seçeneğini daha kullanıma sunan Çin merkezli şirket, gelen bilgilere bakılırsa Redmi serisine yeni üyeler katmaya hazırlanıyor. Bugün gelen iddialara göre şirket, Xiaomi Redmi 4'ün daha güçlü yeni akıllı telefonunu Xiaomi Redmi Note 4x adıyla pazara sunmaya hazırlanıyor. Xiaomi Redmi Note 4x, Qualcomm'un Snapdragon 653 yonga setinden güç alacak ve 64GB dahili depolama alanı ile 4GB RAM gibi bellek özelliklerine sahip olacak. Daha önce ortaya çıkan söylentilerde Xiaomi'nin yeni Redmi Note cihazının Snapdragon 652 yonga seti ile geleceği iddia edilmişti.

Xiaomi'nin mevcut Redmi Note 4 cihazı baz versiyonu için 2GB RAM / 16GB dahili depolama alanı, üst versiyon için de 3GB RAM / 64GB depolama alanı ve Mediatek Helio X20 yonga seti konfigürasyonu ile satışa sunulmuş durumda. 5.5 inç Full HD ekrana sahip olan cihaz, 13MP arka ve 5MP ön kameraya sahip ve 4.100 mAh batarya ile destekleniyor.

Xiaomi'nin Note serisi akıllı telefonları özellikle Çin pazarında çok popüler durumda. Redmi Note 4X hakkında internete sızan bilgiler doğruysa, uygun fiyat ve etkileyici performansıyla kalplerimizi çalmak için daha güçlü bir cihaz önümüzdeki haftalarda raflardaki yerini almış olacak.
Xiaomi Redmi Note 4x, Snapdragon 653 ve 4GB RAM ile Gelebilir
 


byAndroid

byAndroid

Üye
İsim Pro olarak gelirse daha iyi olur. Note 4x neymiş. Bu aralar çok cihaz çıkartıyorlar :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt