Yurtdışından getiren arkadaşlar var bi tane almayı planlıyorum hocam ilerki zamanlardaXiomi turkiyede bulunsa.'
gelse telpa gmd gibi üstlense bu işi çok güzel olucakAynenYurtdışından getiren arkadaşlar var bi tane almayı planlıyorum hocam ilerki zamanlardagelse telpa gmd gibi üstlense bu işi çok güzel olucak
aynen bunu düşünen yok birde replika alanlarda gördüm sadece dış görünüş olarak aynı ama kullananlar hafıza kamera rom bulamama gibi sorunlarla karşılaşıyor.replika telefon almayın alanlarda gördüm telefonun birçok özelliği gerçek değil belirli bir fiyat aralığıda yok satıcılar tutturduğu fiyata satıyor diğer üyelerin dediği gibi discovery al daha iyi telefon alırken de biraz olsun servis parça durumlarını düşünülmeli ilerde orjinal telefonda arıza felan olduğunda iyi yada kötüde olsa servisine gidersin yada parçalarını bulursun replika telefonda parça bulması tamiri sorun olacaktır.
Zaten yazımın sonunda çok riskli olduğunu yazdım yedek parça hiç sıkıntı olmuyor 30 gün bi kargo bekliyorsunuz ama bu telefonda bir nevi replika sayılır ben bu yöntemi bir göz atın diye öne sürmüştüm@Jelly Beanci bahsettiginiz olay bir nevi paranizi risk'e atmak, başta yedek parca yonunden sıkıntı cekersiniz,sonucta elektronik alet,bir sorunu olsa karsinizda ilgili kisi olmayacak,garanti gibi yonlerden sorunlar yasayacaksiniz yani,ayni kullan-at urunler gibi birsey almis oluyorsunuz o zaman
bu discovery sevdasi nedir anlamadim.
he tamamO fiyat aralığında Discoveryden daha iyi bir telefon söyler misiniz? Benim bildiğim kadarıyla yok!
çin malı istiyosan böyle ucuz kaliteli xiaomi mi3 mi2 falan var bir bak derim çok güzel cihazlar bunlar vallla
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
özelliklerine fiyatına bi bak derim
bide bunlar var bunlar daha ucuz ve iyi telefonlar xiaomi red rice, iocean x7

Adamın verdiği link aliexpress yani çinden ital olarak kargo ile geliyoro telefonu bide Türkiyede bulması var![]()
MALESEF O TELEFON ÇİNDEN İTHAL GELDİĞİ GİBİ GÜMRÜKTEN GERİ YOLLANIR MİLLET SALAK MI 300-400 DOLARLIK TELEFONA 3 KATI FİYATI VERSİN TÜRKİYEDEAdamın verdiği link aliexpress yani çinden ital olarak kargo ile geliyor
Benim bir arkadaşım 3 kere falan geçirdi 1 yakalandı sonra tekrar gönderildi kötü tarafı kargo 30 gün sürüyorMALESEF O TELEFON ÇİNDEN İTHAL GELDİĞİ GİBİ GÜMRÜKTEN GERİ YOLLANIR MİLLET SALAK MI 300-400 DOLARLIK TELEFONA 3 KATI FİYATI VERSİN TÜRKİYEDE
Zaten eğer birisi yasal olarak getirirse(IMEI numarasını işletir ise) aynıya geliyor KDV hariç tabiMALESEF O TELEFON ÇİNDEN İTHAL GELDİĞİ GİBİ GÜMRÜKTEN GERİ YOLLANIR MİLLET SALAK MI 300-400 DOLARLIK TELEFONA 3 KATI FİYATI VERSİN TÜRKİYEDE
Benim bir arkadaşım 3 kere falan geçirdi 1 yakalandı sonra tekrar gönderildi kötü tarafı kargo 30 gün sürüyor
998 tl'ye satılan note 3'ün orjinal olduğunumu düşünüyorusn ?? yurt dışında 540 euro civarı.Şu an sahibinden.com üzerinde 998 TL'ye sıfırı var orjinal. Bir incele istersen. Biraz da pazarlık yaparsan...
Evet haklısın en ucuz 1600 1700 gibidir sıfırlar998 tl'ye satılan note 3'ün orjinal olduğunumu düşünüyorusn ?? yurt dışında 540 euro civarı.