İstek Galaxy note 3 replika

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
Xiomi turkiyede bulunsa.'

• Beğen
Tepkiler: andezitt

mehmettech

mehmettech

Üye
  • Beğen
blackaid

blackaid

Üye
xiomia gibi markalar iyide yurtdışında var onlar hatta bazıları yazılım desteği bile veriyor fiyatı uygun olan gmd var Bende gmd almayı düşünüyorum fakat gmd de sorunlar çıkarsa servisle uğraştırıyor. ama Gmd servisi çok yavaş ve sorunları düzeltmeden telefonu yolluyor.Arkadaşımda şarj girişinde sorun çıktı hala uğrasıyor servisle.Telefon sağlam çıkarsa iyi sorunluysa servisle uğraşma riski var.
replika telefon almayın alanlarda gördüm telefonun birçok özelliği gerçek değil belirli bir fiyat aralığıda yok satıcılar tutturduğu fiyata satıyor diğer üyelerin dediği gibi discovery al daha iyi telefon alırken de biraz olsun servis parça durumlarını düşünülmeli ilerde orjinal telefonda arıza felan olduğunda iyi yada kötüde olsa servisine gidersin yada parçalarını bulursun replika telefonda parça bulması tamiri sorun olacaktır.
aynen bunu düşünen yok birde replika alanlarda gördüm sadece dış görünüş olarak aynı ama kullananlar hafıza kamera rom bulamama gibi sorunlarla karşılaşıyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
temple runu bile arda bir kasıyor siz en iyisi çinden orijinal bir telefon getirin imei klonlayın her ç,n malı kötü değil mesela ben geçen arkadaşım için "umi x2" gettirdim çokta memnu bi araştırın yalnız telefonun gümrüğe takılma olasılığı çok yüksek bnuda göz önünde bulundurun

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@Jelly Beanci bahsettiginiz olay bir nevi paranizi risk'e atmak, başta yedek parca yonunden sıkıntı cekersiniz,sonucta elektronik alet,bir sorunu olsa karsinizda ilgili kisi olmayacak,garanti gibi yonlerden sorunlar yasayacaksiniz yani,ayni kullan-at urunler gibi birsey almis oluyorsunuz o zaman

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
@Jelly Beanci bahsettiginiz olay bir nevi paranizi risk'e atmak, başta yedek parca yonunden sıkıntı cekersiniz,sonucta elektronik alet,bir sorunu olsa karsinizda ilgili kisi olmayacak,garanti gibi yonlerden sorunlar yasayacaksiniz yani,ayni kullan-at urunler gibi birsey almis oluyorsunuz o zaman
Zaten yazımın sonunda çok riskli olduğunu yazdım yedek parça hiç sıkıntı olmuyor 30 gün bi kargo bekliyorsunuz ama bu telefonda bir nevi replika sayılır ben bu yöntemi bir göz atın diye öne sürmüştüm

3onur5

3onur5

Üye
çin malı istiyosan böyle ucuz kaliteli xiaomi mi3 mi2 falan var bir bak derim çok güzel cihazlar bunlar vallla :D

özelliklerine fiyatına bi bak derim :)
bide bunlar var bunlar daha ucuz ve iyi telefonlar xiaomi red rice, iocean x7

o telefonu bide Türkiyede bulması var :D

• Beğen
3onur5

3onur5

Üye
Adamın verdiği link aliexpress yani çinden ital olarak kargo ile geliyor
MALESEF O TELEFON ÇİNDEN İTHAL GELDİĞİ GİBİ GÜMRÜKTEN GERİ YOLLANIR MİLLET SALAK MI 300-400 DOLARLIK TELEFONA 3 KATI FİYATI VERSİN TÜRKİYEDE

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
MALESEF O TELEFON ÇİNDEN İTHAL GELDİĞİ GİBİ GÜMRÜKTEN GERİ YOLLANIR MİLLET SALAK MI 300-400 DOLARLIK TELEFONA 3 KATI FİYATI VERSİN TÜRKİYEDE
Benim bir arkadaşım 3 kere falan geçirdi 1 yakalandı sonra tekrar gönderildi kötü tarafı kargo 30 gün sürüyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Zaten eğer birisi yasal olarak getirirse(IMEI numarasını işletir ise) aynıya geliyor KDV hariç tabi

3onur5

3onur5

Üye
Benim bir arkadaşım 3 kere falan geçirdi 1 yakalandı sonra tekrar gönderildi kötü tarafı kargo 30 gün sürüyor

çok riskli iş paranı geri alamama ihtimalin var satıcının insafına kalmış , tamamiyle gereksiz

Invoke

Invoke

Üye
Almamalısın.

erko merko

erko merko

Üye
Şu an sahibinden.com üzerinde 998 TL'ye sıfırı var orjinal. Bir incele istersen. Biraz da pazarlık yaparsan...
998 tl'ye satılan note 3'ün orjinal olduğunumu düşünüyorusn ?? yurt dışında 540 euro civarı.

bLnmz

bLnmz

Üye
Afedersin kardeşim ben konuyu Note 2 diye okumuştum. Özür dilerim. Meşgul ettiysem affola.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
phablet istiyorsan bence güzel bir cihazbenim anlamadığım bu adam neden siyah note 3 te asphalt 8 oynuyorda beyazda oynamıyor??