Galaxy Note 2 Üzerinde Note 3 Özellikleri (%100)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Ne adamlar varya kalemi kesiyo D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

zangoo

zangoo

Üye
1600tl ye satılıyor teknosa'da

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi.Artık Note 3 ve S4 deki özelliklerin HEPSİ mevcut.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu smart scroll ve smart pause hangi roma dahil?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Tigra Rom.İmzamda yazılı.Ancak bazı kişilerde sorun çıkarıyormuş nedenini bilmiyorum.Biraz şans meselesi sanırım.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hmm az daha bekleyip tamamen kararlı bir rom sürümü çıkmasını beklerim ben şuan hurricane v5 devam teşekkürler konu için :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Her bir yenilikte konu güncellenecektir. :oke:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu yine güncellenecek :ehe

Motion sensörü* ile çalışan özellikler ve kamera hariç herşey portlandı ve çalışıyor.

Edit:*Aslında portlandı ama note 2 de motion sensörü olmadığından çalışmayacak.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Konu yine güncellenecek :ehe

Motion sensörü* ile çalışan özellikler ve kamera hariç herşey portlandı ve çalışıyor.

Edit:*Aslında portlandı ama note 2 de motion sensörü olmadığından çalışmayacak.

Nawy gece Ditto Note 3 romun v2 sini kurdum. Gayet güzeldi Smart Scroll ve Smart Pause harika çalışıyo :D fakat ufak tefek hatalar var örneğin ayarlarda ses düzeyine tıkladığında çökme oluyo. Neyse dedim 4.1.2 ye döneyim bu romu kurarken mj5 için bootloader kurmuştum 4.1.2 kurarken ilk önce hata verdi sonra açılışta recovery açılmadı tekrar cwm menüyü kurup 4.1.2 kurmayı denedim bu sefer oldu ama şimdi ayarlarda cihaz hakkında da en sonda şöyle bir ibare var:

Nedir bu Birleşik Arab Emirlikleri bilgin varmı? Mj5 bootlader kurduktan sonra 4.1.2 dönerken yapmam gereken birşeymi vardı? ne yapacam ben şimdi bi akıl versen :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
O hatalar sonraki güncellemelerde düzeltilecek.Önceki sürüme dönerken bootloader le ilgili birşey yapmana gerek yok.Bırak kalsın.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
O hatalar sonraki güncellemelerde düzeltilecek.Önceki sürüme dönerken bootloader le ilgili birşey yapmana gerek yok.Bırak kalsın.
Nedir o işaretlediğim alan bootloaderle ilgili demi?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bence stock rom yükleyeceğine android revolution v19 yükle stock ile tamamen aynı çok daha hızlı ve batarya süresi çok iyi :oke:

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bence stock rom yükleyeceğine android revolution v19 yükle stock ile tamamen aynı çok daha hızlı ve batarya süresi çok iyi :oke:
Bi kaç saattir bu yüklediğim bootladerden nasıl kurtulurum onu arıyorum. Bu romu daha öncede kurdum kurulumda türkçe dil seçili olurdu mesela şimdi ingilizce seçili kurduktan sonrada ayarlarda o alttaki sekme yoktu şimdi var ve arap romu olarak görünüyo :S Ne yapacam onu arıyorum ama bişey bulamadım. Acaba son test mj5 kurup dr.ketanın bootloader+knox free fixlerinimi kursam bilemedim :S Adam gibi bi rom kurup 4.3 resmi olarak türkiye romu yayınlanana kadar onu kullanmak istiyorum bi akıl ver alican

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bence 4.1.2 kullanılmaz bu saatten sonra ama illa istiyorsan dr.ketanın fixlerini kur ondan sonra dene..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yok yok 4.3 devam aynen dediğin gibi ama hangi rom kursam onu düşünüyorum çoğu romda hatalar var.
Hurricanede gapps ve sync sorunu var.
Tigrayı denedim şarj çok çabuk bitiyo şarj halindeyken bile şarj düşüyo.
Dittoda son versiyonla birlikte yine bazı hatalar var çok değişmiş rom ayarlar falan :D
Ketanın romunda mesela iki tane air view var. Şöyle tam sorunsuz bişey bulamadım.
Stock 4.3 kurup üzerine ketanın root+bootloader+free knox+wifi fix yapıp resmi olarak gelene kadar kullanayım diyorum.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bence sabırlı olmalısın.. hatalar pat diye düzeltilemiyor

Bu arada artık Tigra rom yok.

Şuanda en stabil rom DN3 v2 bence.Geliştiricileri de tecrübeli kişiler, 2 tanesi önceden Galaxy S kullanıyordu :ehe

serdar_gs

serdar_gs

Üye
:D neyse az daha bakınayım birazdan bi rom atıp resmi romu bekleyeyim

sienon

Üye
Bence sabırlı olmalısın.. hatalar pat diye düzeltilemiyor

Bu arada artık Tigra rom yok.

Şuanda en stabil rom DN3 v2 bence.Geliştiricileri de tecrübeli kişiler, 2 tanesi önceden Galaxy S kullanıyordu :ehe
Kardeş senden yardım istiyorum resimlerini paylaştığın modların linkini bulamadm

Takipçi Satın Al

Üst Alt