Konu yine güncellenecek
Motion sensörü* ile çalışan özellikler ve kamera hariç herşey portlandı ve çalışıyor.
Edit:*Aslında portlandı ama note 2 de motion sensörü olmadığından çalışmayacak.
fakat ufak tefek hatalar var örneğin ayarlarda ses düzeyine tıkladığında çökme oluyo. Neyse dedim 4.1.2 ye döneyim bu romu kurarken mj5 için bootloader kurmuştum 4.1.2 kurarken ilk önce hata verdi sonra açılışta recovery açılmadı tekrar cwm menüyü kurup 4.1.2 kurmayı denedim bu sefer oldu ama şimdi ayarlarda cihaz hakkında da en sonda şöyle bir ibare var:
Nedir o işaretlediğim alan bootloaderle ilgili demi?O hatalar sonraki güncellemelerde düzeltilecek.Önceki sürüme dönerken bootloader le ilgili birşey yapmana gerek yok.Bırak kalsın.
Arap romunu yüklemişsinNedir o işaretlediğim alan bootloaderle ilgili demi?

Yok yav bildiğin stock 4.1.2 türkiye romu mf3Arap romunu yüklemişsin![]()

Bi kaç saattir bu yüklediğim bootladerden nasıl kurtulurum onu arıyorum. Bu romu daha öncede kurdum kurulumda türkçe dil seçili olurdu mesela şimdi ingilizce seçili kurduktan sonrada ayarlarda o alttaki sekme yoktu şimdi var ve arap romu olarak görünüyo :S Ne yapacam onu arıyorum ama bişey bulamadım. Acaba son test mj5 kurup dr.ketanın bootloader+knox free fixlerinimi kursam bilemedim :S Adam gibi bi rom kurup 4.3 resmi olarak türkiye romu yayınlanana kadar onu kullanmak istiyorum bi akıl ver alicanBence stock rom yükleyeceğine android revolution v19 yükle stock ile tamamen aynı çok daha hızlı ve batarya süresi çok iyi![]()

Kardeş senden yardım istiyorum resimlerini paylaştığın modların linkini bulamadmBence sabırlı olmalısın.. hatalar pat diye düzeltilemiyor
Bu arada artık Tigra rom yok.
Şuanda en stabil rom DN3 v2 bence.Geliştiricileri de tecrübeli kişiler, 2 tanesi önceden Galaxy S kullanıyordu![]()