terbiyesizim
Üye
evet yaptım ama saçma bir hata işte anlamadım bende. Eğer ayrı bir klavye ayarlayabiliyorsak sorun değil :d mesela emojili bi klavye olsa hiç fena olmaz :d var mı böyle bildiğin bi klavye ama samsung note 3 klavyesi olarak yani başka bi uydurma klavye aramıyorum yoksa markette bi ton var zaten orjinal olsun istiyorum :dValla şimdi baktım bende böyle bir sorun yok. fu ll wipe yaptınmı?
Beyler ben bu romu kullanıyorum ve bir şey soracam. Bildirim panelini nasıl şeffaf hale getirebiliriz? Ben Wanadan yapmaya calistim ancak biraz saçma oldu sslere bakarsanız anlayacaksınız. Bunu nasıl halledebiliriz? Yani ben o okla gosterdigim 4 yerinde şeffaf olmasını istiyorum.
Ayrıca daha öncesinde klavyenin sıkıntılı olduğunu söylemiştim. Yani yanlış yazdigimda silmek için tuşa bastigimda sacma bir sekilde üst satıra geçiyor üstelik önceki silecegi yeri kopyalayarak. Bunlarinda sslerini aldim 1. Ssde yanlis yazdim ve sil tusuna bastim ve 2. Ssde gördüğünüz gibi alttan o kelimeyi kopyalayarak ust satira gecti sirf bu yuzden bu mesaji 15 dakikada yazabildim :d bu da ayri bir sinir harbine dönüştü telefonu bi an firlatacak gibi oldum :d ve iste bahsettigim ssler
Var mi bi caresi? Bu arada bu sorun sadece bende mi var ya?
Herkesin zevkleri farklı mesela ben sevmiyorum öyle transparan
Xposed ile mi yaptın ?
Herkesin zevkleri farklı mesela ben sevmiyorum öyle transparan
Ben sevmiyorum napacazTransparan güzeldir ya her yerde olan keskinliği azaltiyo bide goze daha hoş gorunuyo bence
Bilmiyorum hic dikkat etmedim açıkçasıBu xposed çok mu çok şarj yiyor ya sende de öyle mi
Aynisini sende wanam xposed la yapabilirsinSeffaf cubuğu verirmisiniz
Niye tarıyon şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?