Galaxy note 2 amazon.com da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note 2 amazon.com da
Merhabalar arkadaşlar internette rast gele gezinirken bu haberi gördüm inanamadım amazon.com'a girip kendim baktım gerçektende fiyatları böyle ama ben hala inanamıyorum sizce ne derece doğru amazon.com güvenilir bir sitemidir?

hiç bi anlam veremedim biriniz açıklayabilirseniz sevinirm acaba alınırmı bu cihazlar nerdeyse %90 indirimdeler

Dünyanın en güvenilir sitesidir amazon.
O ürünleri şuan satanda bizzat samsung.

- - - Eklendi - - -

Ancak şöyle bir durum var onlar sim kilitli.
Belirtmiş olayım.

Yani satın alırsanız Türkiyede pasaport kaydının yanında sim kilidini de kırdırmanız gerekir.

taylan08

Üye
evet sim kilitli cihazlar zaten sitede de belirtmiş (verizon wireless,AT&T,Sprint). ama kafamı karıştıran sim kilidi açma işi nasıl olacak rom falan yükleyerek mi acaba ?

sienon

Üye
    Konu Sahibi
burada sim kilidinin nasıl kırılıcağı anlatılmış eğer sorun sadece sim kilidiyse ve bu kadar kolay halledilebiliyorsa sizcede alınmazmı çok çok uygun geldi fiyatı acaba sim kilidinden sonra rahatca hattımızı takıp kullanabilirmiyiz? o telefonu alsak burda yaptırmamız gereken işlemler neler imei kaydı falan filan uğraşmaya değermi acaba?

1 pasaport + 100 TL masrafı var.

Sim kilidini sorunsuzca açtırmayı başarabilirsen kullanabilirsin tabi ki de.

giriş cıkıs yapmıs pasaport +115tl maliye+20tl açtırma parası

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlamadıysam dediğiniz gibi telefonlar sim kilitli ve hangi operatöre aitse o öperatörün müşterilerine bu fiyata cihaz

enes122

Üye
Yanliz amazondan alirsaniz gumrukde takilir telefon bildigim kadariyla gumrukden sokmuyolar

taylan08

Üye
niye sokmuyorlar ki pasaportla işlem yapılacak ve para ile resmi şekilde kayıt olcak niye sokmasınlar ki ?

Mert

Üye
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi gümrükten geçemez. Eğer yurtdışından kendiniz getirirseniz şu pasaport olaylarını falan yapabilirsiniz. Ama bu şekilde Türkiye'ye sokamazsınız.

Gümrükten geçemez hediye yazılsa bile yemezler çünkü fiyatı yüksek kendin gidip alırsan sıkıntı çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...