sienon
Üye
-
Konu Sahibi
-
İlk defa android telefon alacağım . Mağazada biraz kurcaladım hoşuma gitti heveslendim bir an önce almak istiyorumpeki 32lik yada 64lük olanlarında özellik olarak 16lıktan bi farkı varmıdır ?
2 gün önce ben note 2 16gbylık aldım.
5.5gbylık bir bölümü telefon için ayrılıyor kullanılabilen hafıza 10.5gb.
Bence 32-64 gbylığı beklemene gerek yok zaten kart desteği var tabi 32-64 çıkınca 16lığında fiyatı düşer o ayrı.
Ben herhangi bir operatörden almadım gerçekten 24 aylık taahüt ile alınca çok pahalıya denk geliyor.
Nakit alarak fiyatı 1600e kadar çekebilirsiniz.İnternet olarak ben 2 yıl önce vodafoneda 9tlye 128kpps hızlı sınırsız internet paketi vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum
(Aslında 100mb bitince hız 128 e düşüyor kısacası ben buna 128kbpsı sınırsız internet olarak adlandırıyorum)
Evet fiyat bayağı artıyor. Ayrıca ayda 20 TL'ye Turkcell Sınırsız 1 Gb internet paketi var o yeter de artar (1gb sonrası 96kpbs)
vallahi bilemiyorum arkadaşım ama hız düşüncede bişey anlaşılmıyor yaa+ Bende ileride Note 2 düşünüyorum + 16GB'lık alırım 32GB da hafıza kartı alırım beni anca keser yani yüksek kaliteli oyunlar videolar fotolar vs vs anca yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?