Galaxy note 2 64 gblik versiyonu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note 2 64 gblik versiyonu ?
Merhabalar
Note 2 almayı düşünüyorum baya araştırdım harika bi telefon söylenecek söz yok ama telefonu nerede sorsam hep 16gblık var hemen alıpta hafıza sorunu yaşamak istemiyorum internette 32 ve 64lükte gördüm fakat satılan bir yer bulamadım acaba yokmudur türkiyede yoksa sonramı gelicek beklemelimiyim ? Birde 64lükte illaki fiyat farkı olur değil mi?

emoliii

emoliii

Üye
Malesef daha 32 ve 64gb lık sürümler ülkemizde satışa sunulmadı, ama yıl başına kadar çoktan gelmiş olur en azından 32gb lık sürüm.

sienon

Üye
    Konu Sahibi
İlk defa android telefon alacağım . Mağazada biraz kurcaladım hoşuma gitti heveslendim bir an önce almak istiyorum :) peki 32lik yada 64lük olanlarında özellik olarak 16lıktan bi farkı varmıdır ?

cortex47

cortex47

Üye
İlk defa android telefon alacağım . Mağazada biraz kurcaladım hoşuma gitti heveslendim bir an önce almak istiyorum :) peki 32lik yada 64lük olanlarında özellik olarak 16lıktan bi farkı varmıdır ?

hayır, kesinlikle. Ama bence 64 yerine 32 veya 16 alıp hafıza kartı alın. gerçekten gerek yok, dolmuyor bile.

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısıyla bir gelsinlerde şuanda operatörlerin verdiği telefonda 16lık sanırım acaba diğerleri gelince onada tarife çıkarıcaklarmı? Birde sorum olucak böyle telefonları gidip bi teknoloji mağazasından mı almalıyım yoksa bi gsm şirketinden mi malum böyle bi telefonun yanında internet lazım 7/24 onlarda kendilerinden alınca internetini konuşmanı veriyo ?

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Hocam GSM şirketlerinden tarife ile alın derim. İnternetsiz akıllı telefon olmaz gibi bir şey :) Ayrıca 32/64 Gb'lık cihaz ülkemizde mevcut değil, bence de bekleyin derim
EDİT : Daha fazla satış yapmak için onlara da tarife çıkartırlar diye düşünüyorum

cemxmox2

Üye
2 gün önce ben note 2 16gbylık aldım.
5.5gbylık bir bölümü telefon için ayrılıyor kullanılabilen hafıza 10.5gb.
Bence 32-64 gbylığı beklemene gerek yok zaten kart desteği var tabi 32-64 çıkınca 16lığında fiyatı düşer o ayrı.
Ben herhangi bir operatörden almadım gerçekten 24 aylık taahüt ile alınca çok pahalıya denk geliyor.
Nakit alarak fiyatı 1600e kadar çekebilirsiniz.İnternet olarak ben 2 yıl önce vodafoneda 9tlye 128kpps hızlı sınırsız internet paketi vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum
(Aslında 100mb bitince hız 128 e düşüyor kısacası ben buna 128kbpsı sınırsız internet olarak adlandırıyorum)

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
2 gün önce ben note 2 16gbylık aldım.
5.5gbylık bir bölümü telefon için ayrılıyor kullanılabilen hafıza 10.5gb.
Bence 32-64 gbylığı beklemene gerek yok zaten kart desteği var tabi 32-64 çıkınca 16lığında fiyatı düşer o ayrı.
Ben herhangi bir operatörden almadım gerçekten 24 aylık taahüt ile alınca çok pahalıya denk geliyor.
Nakit alarak fiyatı 1600e kadar çekebilirsiniz.İnternet olarak ben 2 yıl önce vodafoneda 9tlye 128kpps hızlı sınırsız internet paketi vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum
(Aslında 100mb bitince hız 128 e düşüyor kısacası ben buna 128kbpsı sınırsız internet olarak adlandırıyorum)

Evet fiyat bayağı artıyor. Ayrıca ayda 20 TL'ye Turkcell Sınırsız 1 Gb internet paketi var o yeter de artar (1gb sonrası 96kpbs)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Evet fiyat bayağı artıyor. Ayrıca ayda 20 TL'ye Turkcell Sınırsız 1 Gb internet paketi var o yeter de artar (1gb sonrası 96kpbs)

vallahi bilemiyorum arkadaşım ama hız düşüncede bişey anlaşılmıyor yaa :( + Bende ileride Note 2 düşünüyorum + 16GB'lık alırım 32GB da hafıza kartı alırım beni anca keser yani yüksek kaliteli oyunlar videolar fotolar vs vs anca yani :ehe

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Bende şuan vodafone sınırsız kullanıyorum 100mbden sonra internete girmek zulum olabilıyor şuan n78 kullanıyorum mobil siteleri açmak için çok rahat yetiyo 98 kpbs normal siteler biraz zaman alıyo note 2ye yetmez sanırım bu hız bu yüzden sormuştum aslında ve 16lığın hafızasıda yetersiz gibi internette okumuştum 1saat 1080p video çekimi 7.5gb yer tutuyormuş ne kadar doğru bilmiyorum tamam düğünde çekicek değiliz ama bir hd film atarız telefona :D 2filimle dolucaksa hafıza... Biraz beklemekte fayda var sanırım hem biraz ucuzlar telefon hemde ozamana 32lik 64lüklerde gelmis olur

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
vallahi bilemiyorum arkadaşım ama hız düşüncede bişey anlaşılmıyor yaa :( + Bende ileride Note 2 düşünüyorum + 16GB'lık alırım 32GB da hafıza kartı alırım beni anca keser yani yüksek kaliteli oyunlar videolar fotolar vs vs anca yani :ehe

Aynen hocam, bir işe yaramıyor hız düşünce. Ben de aynı şekilde 16 GB kart aldım yetiyor bana

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bişey daha sormak istiyorum telefonla ilgili lte yada 4g varmı bu cihazda biyerde var biyerde yok diyorlar birde yani bu özellik çokmu gerekli ? Türkiyede 4g yok sanıyorum

alenkolik

alenkolik

Üye
Cokta gerekli degil. 4g yok note 2 de. 3g kullanıyorum. Almani kesinlikle tavsiye ederim. 32-64 gb ye takilma 16 gb iş görüyor. Sd kart kullanirsin sirf bunun için beklemeye gerek yok bence.

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu 64 gb işine taktım araştırıyorum bişeyde bulamıyorum bir sitede korede var olduğunu ve ebay üzerinden alınabileceğini gördüm fiyatı 1500 dolar yanındada smart dock ve tv bağlantı bilmemnesi varmış bi kaç sorum olucak cihaz
1 koreden geldiğine göre dili türkce olmaz acaba dil olayı halledilebilirmi?
2 garanti olayı nasıl oluyo yurt dışından gelen cihazlarda
3 sizce bu alışveriş mantıklımı dolandırılmayalım durduk yere :D
buda linki m.ebay.com/Pages/ViewItemPic.aspx?aid=251182080381&emvcc=0&nbcol=0%7Cnull
Birde şunu fark ettim burada satılan model n7100 ama bir sürü model var satıldıkları ülkelere göre değişiyor n7100 international olarak geçiyo birde n7105 var buda international ama bu 4gli galiba

blacktalon

blacktalon

Üye
64lük beklemek boş yere olur bence çünkü sd desteği var zaten ve fiyatıda doğal olarak fazla olur çünkü sd kartları bile bi dünya para iken kendi hafızasında fazlalık kesinlikle para ister ama çok oyun program uygulama yüklerim diyosan bekle operatör işine gelince buralarda fiyat neredeyse 2 katına çıkarıyorlar tarifeye ek fakat tarife telefondan pahalı neredeyse :) internet istiyosan vodafone cepnet paketi var sınırsız yavaş ama nette gezineceksen ideal alırsın 10-15 tlye kullanırsın yada kendine göre alırsın bi paket öyle kampanya ürünüyle çok gelir benden demesi ( şirketin varsa yada aylık operatör giderin 60-100 tl arasıysa başka :) )

cemxmox2

Üye
Turkiyedeki note 2 modelinde 4g yok ama turkiyedi 3g cogu ulkenin 4gsinden hizli oldugu icin kafana takma bence

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cemxmox2

Üye
Turkiyedeki note 2 modelinde 4g yok ama turkiyedi 3g cogu ulkenin 4gsinden hizli oldugu icin kafana takma bence

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt