Galaxy Nexus & ICS İncelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Nexus & ICS İncelemesi
arkadaşlar referanslık yapması açısından bir video çektim . kusurum varsa affola zira ilk videom

Tepkiler: MezraL123 ve lolaman

lolaman

Üye
Gayet başarılı ilk videoya göre ben denerken kamerayı telefonun üstüne düşürüyodum az daha

anlıyorum seni Süleyman. Bi izleyelim bakalım.

lolaman

Üye
neyimi anlıyosun furkan izle bakalım . (çekme sebebim başka bir siteden gelen istekti çektim burda da paylaşmak istedim)
Söyle o siteyi bize gidip dağıtalım orayı hangi site sana emir veriyor

lolaman

Üye
Ben zaten biliyor gibiyim hangi site olduğunu zaten lafın gelişi yazmıştım önemli değil

Türe

Üye
    Konu Sahibi
peki o zaman

Apit"

Üye
Bende s2 var. Nexus a geçmeyi düşünüyorum. boyut olarak nasıl s2ye göre. Ekran kalitesi nasıl.ppi yüksek 316~ idi galiba. Açıklarsan sevinirim

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Apit";4299205' Alıntı:
Bende s2 var. Nexus a geçmeyi düşünüyorum. boyut olarak nasıl s2ye göre. Ekran kalitesi nasıl.ppi yüksek 316~ idi galiba. Açıklarsan sevinirim

boyut olarak 4.65" hocam yani s2 den hafifçe büyük s2 nin ekranı 4.3" civarı . Ekran kalitesi ise kesinlikle s2 ye nazaran bariz bir şekilde üstün . Görüntüler çok keskin ve net . Benim de geçerken tereddütlerim vardı ama inceleyince bunlar yok oldu şu an memnunum

Apit"

Üye
Teşekkürler. Tek artısı ekran mı diyebiliriz s2 ye göre

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Apit";4299229' Alıntı:
Teşekkürler. Tek artısı ekran mı diyebiliriz s2 ye göre

pek öyle değil performans açısından da biraz daha hızlı s2 ye göre . Bir de arayüz olarak nexus bariz önde arayüz gayet akıcı ve keyif veriyor gezinmesi . Tarayıcı hızı olarak da nexus daha hızlı s2 ye göre biraz daha . Ve en önemli fark ise kamerada , s2 deki kamera 8mp nexusdaki 5mp fakat nexus öyle bir çekim kalitesine sahip ki takdire şayan . Ve şuna yemin edebilirim ki nexus 5mp lik kamerasıyla s2 nin 8mp lik kamerasından 2 hatta 3 kat net ve kaliteli çekim yapıyor bunu canlı olarak gözlemledim.

Apit"

Üye
Nede olsa ilk ics

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Apit";4299287' Alıntı:
Nede olsa ilk ics

tabiki benim kullandığım sürüm 4.0 değil 4.0.2 belki biraz da bundan kaynaklanıyor olabilir

Lenneth

Üye
Performans olarak ne diyorsunuz ? 2.3 ile arayuzde olan takilmalar ics de duzeltilmis mi ?

Türe

Üye
    Konu Sahibi
İlk menu acilisinda biraz zorlaniyor gibi ama cok degil . Arayuz cok akici olmus bu guncellemeyi alacak cihazlar cag atlayacak

61semih

Üye
ınternet ve flash player performansınıda gosterseydın keşke.yinede amator ve ılk cekıme gore başarılı

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ınternet ve flash player performansınıda gosterseydın keşke.yinede amator ve ılk cekıme gore başarılı

onunla ilgili de bir cekim yaparim sorun degil sadece genel bir inceleme yapmak istedim ama dediginizi unutmusum amatorluk iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...