Galaxy Mini - Gio - Ace Flash Player ÇIKTIII !!! 100% Sonuç (Armv6 Tüm romlarda)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dagar

dagar

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mini - Gio - Ace Flash Player ÇIKTIII !!! 100% Sonuç (Armv6 Tüm romlarda)
Veeee ARkadaşlar Galaxy Minide Flash Player yoktur çalışmaz vs vs diyenlere inat sonuna kadar araştırdım android akıllı telefondur dedim ve Sonunda Başardım tabi çoğu arkadaşların yardımlarıyla... Tüm dosyaları topladım sizler için koyuyorum foruma Galaxy Mini 5570 2.3.4 De Denenmiş ve Olumlu sonuçlar Alınmıştır !!!

Not:
Arkadaşlarım Ace ve Gio dada denedi 100% olumlu Sonuç facede okey bile oynadık !!!

• Telefonunuz rootlu olması gerekir rootlamak için buraya tıklayın ... (rootexplorer için )
  • 1.adımda rootexplorer ı kuracaksınız programı açın üstündeki R/W yi R/0 Yapın.
  • 2.adımda flashplayeri kurun ve önemli olan son adım
  • 3. adımda zaten beni oku diye dosya koydum ama yine söyliyim lib.zip dosyasının içindekileri
sd karta atın rootexplorer ile data/data/com.adobe.flashplayer/lib içine atın
sonra com.adobe.flasplayer + lib+lib klasörünün içindekileri sırasıyla basılı tutun permissions diyip resimdeki gibi işaretleyin ve FLASH PLAYERINIZ HAZIRR !!! TELEFONU KAPATMANIZA GEREK YOK !!!

Arkadaşlar teşekkürlerinizi duyoyr gibiyim konularım orjinaldir ;)

• Beğen
Tepkiler: okeane3110c

mesutho

Üye
Sağolasın, baştan opera ile hurriyet webtv yi açmaya çalıştım hata verdi, telefonun kendi tarayıcısıyla girince açıldı ama biraz takılarak çalışıyor.

dagar

dagar

Üye
    Konu Sahibi
Bazen ama is goruyor oveclock yapinca super hizli oluyor ben tv izleme programlarinda com faydasini gordmmm :))

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Çok teşekkür ederim.ARMv6 işlemcisi olan bir telefonda flash sıkıntımı çözdün.

mrt123

Üye
+rep Sağ ol Ama Garanti gidiyor diye ekleyeydin :)

- - - Eklendi - - -

Yaw Ark da YAPAMADIK DATA DOSYASINDA ÖLE Bİ DOSYA YOK :s LÜTFEN İLETİŞİM [email protected] acil lütfen

amcalu1

amcalu1

Üye
Film izle hd gibi programlar flash istiyor mu

geographerr

geographerr

Üye
çok güzel çalışıyor sağol ama ses çıkmadı yardımcı olabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt