samtrat
Üye
-
Konu Sahibi
-
brick olsa hiç bir şekilde açılmaz kardeş lütfen arkadaşı korkutmahocam telefon rootsuz sekilde bazi root uyulgulamalari cokertebilir odin ile rom atmayi calisin ve birde telefon brick de olmus olabilir
rom:arkadaşlar bende 2 tane galaxy mini var birtanesinde cm7.1 yüklü hiç bir problemi yok diğerinde normal stock roomu kuruluydu stock room kurulu telefona room manager kurmaya çalıştım telefon çöktü costum room yüklemeye çalıştım kabul etmedi servise götürdüm o da yükleyemedi açmaya çalıştığımda sadece samsung yazısı geliyor başka da bişey yok gereksiz konu açtığım için kusura bakmayın ama baya bi araştırdım bir sonuç alamadım..yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim
brick olsa hiç bir şekilde açılmaz kardeş lütfen arkadaşı korkutma
- - - Eklendi - - -
rom:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cwm:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
root:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
önce root dosyasını flaşla
sonra cwm dosyasını flaşla
sonra romu kur umarım yardımcı olabilmişimdir
yanlış değil kardeş doğru romYanlış DOsyayı Verme Creed Rom sadece galaxy y içindir sakın yükleyeyim deme !
yanlış değil kardeş doğru rom
sağolun kardeş teşekkür ederim
creed rom 2 şekildedir ve portlar uyumlu olmuş olabilir telefon hakkında bölümüne girerseniz Gt-s5360 yazacakır !
Yaptirdik en sonunda hepinize tesekkur ederim hakkiniz odenmez adam 5570 romu yuklemeye calismis sonradan duzeltti isi. Cok tesekkurler.
anlamadığım bişey biz evde atmaya çalışıyoruz o adam serviste nasıl atamıyor hayret ediyorum. neyse problem çözüldü şükürler olsun . yalnız bir sorum olacak acaba stock roomunda costum room gibi kurulumu elle yapılamazmı. yada stock room kurulu telefonda room manager kullanaraktan kopyalama yapsak ve dosyayı sitede paylaşsak başka telrfona da kurulur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?