Galaxy Mini 2'me ne oldu?

Sponsorlu Bağlantılar

dogukan-

dogukan-

Üye
Oho..tam dediklerimiz yapılmasa hata verir tabi. Sende....Durduk yere veriyor zannetim.
Anlamafin galiba stock rom atilmiuor o durumda tamamlaniyor ama telefon surekli titreyip yeniden basliyor acilmiyor yani

avast

avast

Üye
Abi alakasi yok ben hic usb hata ayiklamayi acmadim simdiye kadar cwm gir bi wipelari yap oyle dene

The Shadow

The Shadow

Üye
Abi alakasi yok ben hic usb hata ayiklamayi acmadim simdiye kadar cwm gir bi wipelari yap oyle dene
Ya her telefonun bootloaderi farklı böyle bir yargı yanlış olur aynı marka olsa da telefondan telefona değişiyor olabilir yani :)

avast

avast

Üye
Ya her telefonun bootloaderi farklı böyle bir yargı yanlış olur aynı marka olsa da telefondan telefona değişiyor olabilir yani :)
Dostum ayni telefondan behsediyorum :D kullandigi kernelide ben paylastim :D zatencnecusta usb ayiklama aktif olmasi gerekiyo ama mini2 de aktif etmeden yapiyorum ben

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Dostum ayni telefondan behsediyorum :D kullandigi kernelide ben paylastim :D zatencnecusta usb ayiklama aktif olmasi gerekiyo ama mini2 de aktif etmeden yapiyorum ben
Bende öyle biliyodum ama :D O zaman arada başka bir neden vardır arkadaş farketmemiştir sadece :) Neyse konu daha fazla dağılmasın :) :oke:

• Beğen
Tepkiler: avast
dogukan-

dogukan-

Üye
Demek ki benim telefonda olmadı

Superfan

Superfan

Üye
Anlamafin galiba stock rom atilmiuor o durumda tamamlaniyor ama telefon surekli titreyip yeniden basliyor acilmiyor yani

E tamam da sen bana wipe yaptıktan sonra çözdüm dedin. Zaten dedim ya. Wipe data/cache ve format system. Bu ikisi yapılmazsa hata verebilme ihtimali çok yüksek.

• Beğen
Tepkiler: dogukan-
dogukan-

dogukan-

Üye
E tamam da sen bana wipe yaptıktan sonra çözdüm dedin. Zaten dedim ya. Wipe data/cache ve format system. Bu ikisi yapılmazsa hata verebilme ihtimali çok yüksek.
Sonradan aklıma geldi işte arkadaş da öyle yapsın

aalpguzel

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler bilgisayarın USB portları bozulduğu için stock rom atamıyormuşum. Bir telefoncuda attırdım düzeldi :D

usta sen telefonu delik deşik etmissin;-)

Tekrar odinle flashlamayi denedinizmi

Merhaba geldim suanda cihazla cozum icin neler denediniz odinle stock rom atmayi denedinizmi malum suruculer yukluyce usb hata ayiklama kapali bilecolsa odin telefonu gorecektir mini2 de hata ayiklamanin bir onemi yok cunku odin ile stock romu bi tekrar kurmayi deneyin odin telefonu goruyorsa sorun yok gormuyorsa suruculeri tekrar kurun eger hala duzelmezse brick jitag mi ne octarz biseyle aciliyordu sanirim
Odinle bagladiginizda connect diye cyazi cikiyormuydu cikiyorsa kurtarma sansiniz var stock atarak

Odin ile tekrar stock rom at ya. Öyle kolay kolay brick olmaz. Brick olma olayı daha çok bootloaderla alakalı. Yani herhalde böyle durumlara soft brick deniyor. Eğer öyle düşünürsen brick olmuş denebilir ama stock rom atarsan düzelir. Bir daha rootladığında o ota güncellemesini indiren uygulamayı da sil.

Half-brick. Odinle stock rom at + fu ll wipe at düzelir :oke:

soft brick de deniyormuş

Hatta yanlışın var. Half brick farklı bir şey. halfBricK diye aratırsan görürsün. Çok saçma bir şey. Aslında daha doğrusu androidde değil WP de geçiyor bu konu. Android bölümünde de benzerleri var. Ama dediğim gibi onlar apayrı şeyler :ehe

Maxicepte bir dilbilimci :zzz:

Cwm aciliyorsa wipeleri yap bende zamaninda acmayi unutmustum download modda opps yazdigi icin stock romda atamamistim tek cqre olarak wipeleri yapayim dedim duzeldi bir dene

Stock atamaz bence cunku attigi zaman telefon titreyip tekrar basliyor.

Zaten stock attığında işlem bitince titreyerek açılır ve telefon yeniden başlar. Sonra wipe data/cache yaparsın ve telefon ilk günkü haline geri döner.

zaten olmas gereken de o değil mi? :ehe

Bu işlemleri yaptıktan sonra titreşim geliyor ama açılmıyor? Ne duydun ne de gördüm. Bilemiyorum.

Titresim samsung yazisinda gelip surekli resetmi atiyor ???

Evet ayni dedigin gibi res atiyordu.

Evet.Bu arada bende suan sorun yok arkadas icin yazdim

Wipe yapmayı falan unutmuş olsan gerek heralde.

Sonradan yaptim duzeldi.Yazdim zaten

Oho..tam dediklerimiz yapılmasa hata verir tabi. Sende....Durduk yere veriyor zannetim.

Cmw yi duzgun actigina emin ol

Bende sorun yok dedim ya arkadaşa yardım edelim

Telefonun USB hata ayıklama açık değilmiş download modda opps yaziyor o yüzden stock atılmıyor

Bende öyle biliyodum ama :D O zaman arada başka bir neden vardır arkadaş farketmemiştir sadece :) Neyse konu daha fazla dağılmasın :) :oke:

Demek ki benim telefonda olmadı

Sonradan aklıma geldi işte arkadaş da öyle yapsın

• Beğen
Tepkiler: dogukan- ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dogukan-
deadhmachine

deadhmachine

Üye
Geçmiş olsun eski Telefonumdu emektar ne cekdi benden :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt