dogukan-
Üye
-
Konu Sahibi
-
BilmemTuş kombinasyonu çalışmıyor neden bilmiyorum neden olabilr
valla bende yasadım aynı sorunu ama nasıl duzelttim inan cok oldu ustunden sen bi bataryayı cıkart telefonda güç kalmasın 5 saniye sonra tekrar tak recovery modda ac yanlıs tusa basıyo olabilirsin bu arada unutma dene baya bi
Her zaman yaptığım şey nasıl olmuyor bilmiyorum tuşları iyice kontrol ettim genede açılmıyor.Sen nasıl yaptığını hatırlayabilirsen yazarsın teşekkürler ilgilendiğin için.Ben biraz daha deneyim ama 2 gün olacak açılmıyorvalla bende yasadım aynı sorunu ama nasıl duzelttim inan cok oldu ustunden sen bi bataryayı cıkart telefonda güç kalmasın 5 saniye sonra tekrar tak recovery modda ac yanlıs tusa basıyo olabilirsin bu arada unutma dene baya bi
hocam sakin kafayla yapın bence tuslarda bişeyi atlıyorsunuz deneyin aklınıza gelen herseyi anca oyle olur cunkuHer zaman yaptığım şey nasıl olmuyor bilmiyorum tuşları iyice kontrol ettim genede açılmıyor.Sen nasıl yaptığını hatırlayabilirsen yazarsın teşekkürler ilgilendiğin için.Ben biraz daha deneyim ama 2 gün olacak açılmıyor
Hatırlayabildin mi nasıl yapıldığını?Telefonu kullanamıyorum.Acil bir durum falan olursa arayamam da kimseyihocam sakin kafayla yapın bence tuslarda bişeyi atlıyorsunuz deneyin aklınıza gelen herseyi anca oyle olur cunku
Nasil yaptigini yazarsan ayni sorunu yasayan diger arkadaslarda bu konuyu gorup sorunu duzeltebilirlerBayagi ugrastim ve bir sekilde cwm modunu acmayi basardim.Sonra wipeleri yaptim telefon acildi.Yani konu kilitlenebilir. @Nextman yardim etmeye calisan herkese tesekkur ederim.
Dedigim gibi birden acildi ama soyle soyleyeyim: Power tusuna bastim titredigi zaman cwm tus kombinasyonunu yaptim ekran 2 kere parladi(cwm surumunden oyle)sonra acildi.Bende wipe data,cacheyi yaptim telefon acildi.Sonra kernel falan yukledim iste oralara gerek yokNasil yaptigini yazarsan ayni sorunu yasayan diger arkadaslarda bu konuyu gorup sorunu duzeltebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?