ekranı-renkler çok soluk oyuncak gibi.o fiyata maxiplus 5in oyun performansi daha iyi.
Maxıplus arkadasda var dokunmatıgı ıyı deıl
Asıl siz telefondan anlamıyorsunuz adam telefonların içini dışını biliyor siz ise bilmiyor diyosunuz o telefondan anlamıyorsa siz hiç anlamazsınızdokunmatıgı mını 2ye gore cok cok kotu bu arada ekran soluk dıyosun alakası bence telefondan anlamıyorsun
Asıl siz telefondan anlamıyorsunuz adam telefonların içini dışını biliyor siz ise bilmiyor diyosunuz o telefondan anlamıyorsa siz hiç anlamazsınız

dokunmatıgı mını 2ye gore cok cok kotu bu arada ekran soluk dıyosun alakası bence telefondan anlamıyorsun
.ekran soluk olup olmadigi ile telefonlari anlamanin ne alakasi var? senin bir sey anlamadigin burdan belli. kendim bizzat gittim inceledim telefonu.renkler cok soluk.ben burda sana yardim ediyorum senin yaptigina bak
buraya baska seylerde yazarim ama uyeligimin gitmesini istemiyorum
git arastir kendin.sana yardim edende kabahat
tesekkur ederim kardesim.malesef boyle insanlarda var.neyse bosver
- - - Eklendi - - -
.ekran soluk olup olmadigi ile telefonlari anlamanin ne alakasi var? senin bir sey anlamadigin burdan belli. kendim bizzat gittim inceledim telefonu.renkler cok soluk.ben burda sana yardim ediyorum senin yaptigina bak
![]()
tesekkur ederim kardesim.malesef boyle insanlarda var.neyse bosver
- - - Eklendi - - -
![]()
teşekkürler kardeşim
@kerim Haklısın kardeş. İşte bise bilmeyen , ordan burdan bisey duymus insanlar gelip buraya teknoloji uzmanligi yapiyor.
+
@pegasus Wonderin altindaki butun telefonlar berbattir. Oyun istiyosan nette rahat gezcem diosan wonderin altinda almayacaksin.
Ha bana angry birds yeter ben mass effect , fifa 2012 iynamicam diosan ace veya gioda alabilirsin.
Mini 2 renkler cok soluk ve telefonun hizi vasat duzeyde. Sahsen benim 1/16 ma yetmez o telefon. Cunku ben rahat oyun rahat net istiorm o bakimdan.
Birdahada bilmedigin konularda konusma konusacaksanda karsidaki kisiye nazik davran....
bosver