galaxy mını 2 nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pegasus0310

Üye
    Konu Sahibi
galaxy mını 2 nasıl
arkadaslar telefon alcam mını2 hosuma gıttı kullananlar nasıl bı telefon oyun performansı nasıl

Kerim.

Kerim.

Üye
ekranı-renkler çok soluk oyuncak gibi.o fiyata maxiplus 5in oyun performansi daha iyi.

Pegasus0310

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatıgı mını 2ye gore cok cok kotu bu arada ekran soluk dıyosun alakası bence telefondan anlamıyorsun

erdi_s

erdi_s

Üye
Kardes butcen varsa 200 daha koy wonder al derim

erdi_s

erdi_s

Üye
Tabi jelly bean guncellemesi alan bi telefon olsun diyosan mini 2 al tabi. Enteresan bi durum tabi. Arada 200 tl fark var. Mini 2ye jb var wondera yok :-) this is samsung

Black

Black

Üye
dokunmatıgı mını 2ye gore cok cok kotu bu arada ekran soluk dıyosun alakası bence telefondan anlamıyorsun
Asıl siz telefondan anlamıyorsunuz adam telefonların içini dışını biliyor siz ise bilmiyor diyosunuz o telefondan anlamıyorsa siz hiç anlamazsınız

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Kerim.

Kerim.

Üye
Asıl siz telefondan anlamıyorsunuz adam telefonların içini dışını biliyor siz ise bilmiyor diyosunuz o telefondan anlamıyorsa siz hiç anlamazsınız

tesekkur ederim kardesim.malesef boyle insanlarda var.neyse bosver:tebessüm:

- - - Eklendi - - -

:zzz:.ekran soluk olup olmadigi ile telefonlari anlamanin ne alakasi var? senin bir sey anlamadigin burdan belli. kendim bizzat gittim inceledim telefonu.renkler cok soluk.ben burda sana yardim ediyorum senin yaptigina bak:zzz:buraya baska seylerde yazarim ama uyeligimin gitmesini istemiyorum:sahan:git arastir kendin.sana yardim edende kabahat:sahan2:

Pegasus0310

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

:zzz:.ekran soluk olup olmadigi ile telefonlari anlamanin ne alakasi var? senin bir sey anlamadigin burdan belli. kendim bizzat gittim inceledim telefonu.renkler cok soluk.ben burda sana yardim ediyorum senin yaptigina bak:zzz:buraya baska seylerde yazarim ama uyeligimin gitmesini istemiyorum:sahan:git arastir kendin.sana yardim edende kabahat:sahan2:

Tamam kardesım

cukuleaks

Üye

- - - Eklendi - - -

@kerim Haklısın kardeş. İşte bise bilmeyen , ordan burdan bisey duymus insanlar gelip buraya teknoloji uzmanligi yapiyor.

+

@pegasus Wonderin altindaki butun telefonlar berbattir. Oyun istiyosan nette rahat gezcem diosan wonderin altinda almayacaksin.

Ha bana angry birds yeter ben mass effect , fifa 2012 iynamicam diosan ace veya gioda alabilirsin.

Mini 2 renkler cok soluk ve telefonun hizi vasat duzeyde. Sahsen benim 1/16 ma yetmez o telefon. Cunku ben rahat oyun rahat net istiorm o bakimdan.

Birdahada bilmedigin konularda konusma konusacaksanda karsidaki kisiye nazik davran....

Kerim.

Kerim.

Üye

@kerim Haklısın kardeş. İşte bise bilmeyen , ordan burdan bisey duymus insanlar gelip buraya teknoloji uzmanligi yapiyor.

+

@pegasus Wonderin altindaki butun telefonlar berbattir. Oyun istiyosan nette rahat gezcem diosan wonderin altinda almayacaksin.

Ha bana angry birds yeter ben mass effect , fifa 2012 iynamicam diosan ace veya gioda alabilirsin.

Mini 2 renkler cok soluk ve telefonun hizi vasat duzeyde. Sahsen benim 1/16 ma yetmez o telefon. Cunku ben rahat oyun rahat net istiorm o bakimdan.

Birdahada bilmedigin konularda konusma konusacaksanda karsidaki kisiye nazik davran....
teşekkürler kardeşim:)bosver

abalasiko

Üye
Arkadaşlar ben galaxy mini 2 almayı düşünüyorum ama mini 2 oyunların çoğunu desteklemiyor diye bir söylenti duydum doğrumu acaba? Yardım ederseniz çok sevinirim. :rica:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
s3 mini alin

trakmaklak

Üye
walla bende mini 2 var 1 aydır kullanıyorum gerek hızı gerek oyun performansı mükemmele yakın olan bir telefon kamerası 8 mp olsa ve flaşı olsa s3 le bile yarışır

google yahoo

Üye
kardeş ben SAMSUNG GALAXY MİNİ 2 ALDIM GAYET GÜZEL BİR TELEFON KULLANIŞLI VE SAĞLAM AMA ADOBE FLASH PLAYER VARMIDIR EYER VARSA SİZLERE ZAHMET OLMASA İNDİRME LİNKİ PAYLAŞIN SAYGILARIMLA :

Owermars28

Üye
beyler burda siz galaxy mini 2'yi kötülüyorsunuz ama neler yapabildiği hakkında tam bi bilginiz yok telefon konusunda uzman olabilirsiniz ama her telefondada uzman olduğunuzu sanmıyorum "HacKLess" kardeş ben fifa veya mass efect oynıcam diyorki bu oyunları galaxy mini 2'de açıyor internette gezecem diyor ben bu telefonla internetten film izliyorum flash playerıda var ve çok kullanışlı bir telefon modern combat 3'üde açıyor tek sorunuz hafıza hafızası yüksek olsaydı eminimki nova 3 vb 2gb geçen oyunlarıda açardı

lazye

lazye

Üye
Mini 2 çok güzel telefon ekranı soluk mu bilmiyorum... Ama most wanted,mc3 gbi oyunları açıyor... Yani ace,gio gbi tellerden çok iyi ayrıca 800 mhz gözünüzü yanıltmasın nrmlde o tlfn 1 ghz araştırırsanız görürsünüz... Ayrıca kimseyi savunmaya çalışmıyorum.Sadece bildiklerimi söylüyorum...

- - - Eklendi - - -

[nova 3 ]
[video]m.youtube.com/watch?gl=TR&client=mv-google&hl=tr&v=3zkLTLFbKMU[/video]

- - - Eklendi - - -

[ aspalt 7]
[video]m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=TR&hl=tr&v=ChU7rH-TxBc[/video]

[modern combat 3]
[video]m.youtube.com/watch?hl=tr&gl=TR&client=mv-google&v=KjhEvAyZWC8[/video]

[Most Wanted]
[video]m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=TR&hl=tr&v=ZhzmEX5jU4A[/video]

rodinatr

rodinatr

Üye
S 3 mini alin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt