galaxy gio yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio yardım
evet arkadaşlar önerileriniz üzerine galaxy gio modelini satın aldım telefon fiyatına göre çok güzel ama sormam gereken bazı sorular var.:D işte bunlar:
1- bu telefon android 2.2 bunu 2.3 veya daha üst günceli varsa o hale getirsem garantim silinir mi?
2- bazı arkadaşlardan keşke almasaydın buna oyun program vs yüklendiği zaman garantisi siliniyor gibisinden aklımın almadığı bazı öneriler duyuyorum gerçeklik payı nedir?
3- şu anda internet paketim olmadığı ve evde de modem bozuk olduğu için wifi ile internete bağlanamıyorum o yüzden deneyenler için soruyorum internetten tv rahat izleniyor mu?

61semih

61semih

Üye
1.si 2.3 hatta 2.3.4 e yukseltenlr var suanda turkıyede resmı olarak kıes uzerınden dagıtılmadıgı ıcın garantı kapsamından cıkyıor.bu bırazda yetkılı servısın elınde bırsey aslında.agustos ıle eglul arası resmı olarak kıes ten turkıyedede dagıtımına baslanacak,ozaman garantı kapsamı devam eder
2oyun uygulama vs garantıyı etkılemez.bu telefnların bukadar satılmasının nedenı zaten oyun uygulama bollugu.oyle bırsey kesnlıkle yok
3.telefona skyfıre tarayıcısını yuklersen ve oradan adresıne gırersen tv izliyebilirsin

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
yardımın için teşekkür ederim aklıma takılan sorular cevaplarını bulmuş oldu

61semih

61semih

Üye
onemlı değil

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
evet sonunda bu da oldu telefonun wifi i açılmıyor vay anasını satayım telden iki günde soğudum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...