__xXx__
Üye
galaxy gio yardım
evet arkadaşlar önerileriniz üzerine galaxy gio modelini satın aldım telefon fiyatına göre çok güzel ama sormam gereken bazı sorular var.
işte bunlar:
1- bu telefon android 2.2 bunu 2.3 veya daha üst günceli varsa o hale getirsem garantim silinir mi?
2- bazı arkadaşlardan keşke almasaydın buna oyun program vs yüklendiği zaman garantisi siliniyor gibisinden aklımın almadığı bazı öneriler duyuyorum gerçeklik payı nedir?
3- şu anda internet paketim olmadığı ve evde de modem bozuk olduğu için wifi ile internete bağlanamıyorum o yüzden deneyenler için soruyorum internetten tv rahat izleniyor mu?
işte bunlar:1- bu telefon android 2.2 bunu 2.3 veya daha üst günceli varsa o hale getirsem garantim silinir mi?
2- bazı arkadaşlardan keşke almasaydın buna oyun program vs yüklendiği zaman garantisi siliniyor gibisinden aklımın almadığı bazı öneriler duyuyorum gerçeklik payı nedir?
3- şu anda internet paketim olmadığı ve evde de modem bozuk olduğu için wifi ile internete bağlanamıyorum o yüzden deneyenler için soruyorum internetten tv rahat izleniyor mu?