Galaxy Gio; uygulamaları hafıza kartına yükleme..Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmanaladag34

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio; uygulamaları hafıza kartına yükleme..Yardım.
Galaxy Giomda yüklü olan uygulamaların hepsi telefonda ve şu an çok az yer kaldı. Onları nasıl sd karta taşıyabilirim ve bundan sonrakileri sd karta yükleyebilirim?

.
Bir de bana telefonu hızlandıracak, uygulamaları kapatacak bir program önerebilir misiniz?

.
Biraz çok olcak ama bir sorum daha var. Launcher olmadan en basit nasıl kilitleyiciyi değiştirebilirim, programla falan?

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Galaxy Giomda yüklü olan uygulamaların hepsi telefonda ve şu an çok az yer kaldı. Onları nasıl sd karta taşıyabilirim ve bundan sonrakileri sd karta yükleyebilirim?

.
Bir de bana telefonu hızlandıracak, uygulamaları kapatacak bir program önerebilir misiniz?

.
Biraz çok olcak ama bir sorum daha var. Launcher olmadan en basit nasıl kilitleyiciyi değiştirebilirim, programla falan?

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

1.uygulamaları hafıza kartına taşıyabilmen ve telefonu daha özgür kullanmak için root yapacaksın.:oke:
2.arka planda ram tüketen uygulamaları kapatmak için advanced task killer kullanabilirsin.:oke:
3.kilitleyici için holo locker ve go lockeri deneyebilirsin.:oke:

osmanaladag34

Üye
    Konu Sahibi

1.uygulamaları hafıza kartına taşıyabilmen ve telefonu daha özgür kullanmak için root yapacaksın.:oke:
2.arka planda ram tüketen uygulamaları kapatmak için advanced task killer kullanabilirsin.:oke:
3.kilitleyici için holo locker ve go lockeri deneyebilirsin.:oke:

Çok teşekkür ederim. :) Ama ben root yapacağımı düşünmüyorum. Rootsuz, programla falan bu taşıma işlemini gerçekleştiremez miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt