Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy gio 2.3 yapabirmiyim ve adobe flash player gelir mi acil yardım
daha çok bekleyecesiniz o telefona flash gelmeyecek işlemci mimarisi desteklemiyor isterse android 5 gelsin yine flash açmaz anca html5con. ile olur o da zor iş
daha çok bekleyecesiniz o telefona flash gelmeyecek işlemci mimarisi desteklemiyor isterse android 5 gelsin yine flash açmaz anca html5con. ile olur o da zor iş
Bende bir gio kullanicisiyim.Bende bu sorunu yasadim skyfire indirdim olmadi flash oyunlari calistirmadi.iste tum bunlara ilac olacak bi web browser var adi "puffin web browser" biraz kasiyo ama ben bu browserden farmville texas holdem ve tum flash oyunlari oynadim haa bben film falan izlicm diyosaniz tam ekran yapmadan adeta pcdeki gibi izleyebiliyosunuz isterseniz tam ekranda olr android markette bu uygulama yok ama googl a "puffin web browser apk indir "olarak aratin herhangi birini indirin yukleyin... Bana bir tesekuru hor gormeyin sorularinizi beklerim saygilarla...