ama ben aynı pcdeki gibi mynetime girer oyunumu oynarım direk sayfa üzerinden videomu izlerim diyorum ben skyfire gibi html5 destegi ile sadece videoyu tam ekran istemiyorum ayrıca telin ekranı ve ramı dusuk geldi bircok oyunu acmaz eminimki acaba galaxy acemi alsam![]()

Bende bir gio kullanicisiyim.Bende bu sorunu yasadim skyfire indirdim olmadi flash oyunlari calistirmadi.iste tum bunlara ilac olacak bi web browser var adi "puffin web browser" biraz kasiyo ama ben bu browserden farmville texas holdem ve tum flash oyunlari oynadim haa bben film falan izlicm diyosaniz tam ekran yapmadan adeta pcdeki gibi izleyebiliyosunuz isterseniz tam ekranda olr android markette bu uygulama yok ama googl a "puffin web browser apk indir "olarak aratin herhangi birini indirin yukleyin... Bana bir tesekuru hor gormeyin sorularinizi beklerim saygilarla...
kuzey amerıka uzerınden resmı olarak 2.3 un kıes ıle guncellenmesı başlanmıs ulkemızede yakında gelır.ama beklıyemem dersen bırcok forumda beklemden 2.3 e yukseltebılırsın.flash player e acıksacı buna pek ıhtıyac olmuyor.yarımımıza skyfre yetısıyor.hemen hemen butun sıtelerden vıdeo ızlıyebılıyorum.guncelleme ıle flashplayer gelecekmı bılmyorum
kardes bu kuzey america ülkelerinde güncellemenin cıktıgını nerden ögrendin acaaba ben şüpheliyimde 2.3 ün gio ya cıkacagından
bu forumda bır arkadas hollandada ıkamet edıyor ve orada kıes aracılıgyla 2.3 e yukselttıgını soyluyor.ve twitter de SamKiesUpdates i takıp edersen oradan acıklamalar yapılıyor.
----------Eklendi @ 03:24:18 ---------- Yazıldı @ 03:23:45 ----------
birde senın ıcın onemlıyse 2.3.4 u gıo ya yuklıyen surusuyle arkadas var onlar yardımcı olurlar sana
bu forumda bır arkadas hollandada ıkamet edıyor ve orada kıes aracılıgyla 2.3 e yukselttıgını soyluyor.ve twitter de SamKiesUpdates i takıp edersen oradan acıklamalar yapılıyor.
----------Eklendi @ 03:24:18 ---------- Yazıldı @ 03:23:45 ----------
birde senın ıcın onemlıyse 2.3.4 u gıo ya yuklıyen surusuyle arkadas var onlar yardımcı olurlar sana
şimdi x5 e 10.3 yüklesem olmaz mı ?
hacı cihaz daha hızlı çalışıyo yasal sürüm olduğu için şarj çabuk gitmiyo 1.5 gün dayanıyo bende kuzenimle konuştum ace e bile gelmemiş diyo türkiyede