galaxy gio 2.3 yapabirmiyim ve adobe flash player gelir mi acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srooyunu

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio 2.3 yapabirmiyim ve adobe flash player gelir mi acil yardım
arkadaslar galaxy gio almayı dusunuyorum ama flash player lazım be diger bircok özellikler için 2.3 yapmam lazım acaba teli bir sorun yaşamadan nasıl 2.3 yapabilirim ? androide biraz yabancıyımda :bilmm

61semih

61semih

Üye
kuzey amerıka uzerınden resmı olarak 2.3 un kıes ıle guncellenmesı başlanmıs ulkemızede yakında gelır.ama beklıyemem dersen bırcok forumda beklemden 2.3 e yukseltebılırsın.flash player e acıksacı buna pek ıhtıyac olmuyor.yarımımıza skyfre yetısıyor.hemen hemen butun sıtelerden vıdeo ızlıyebılıyorum.guncelleme ıle flashplayer gelecekmı bılmyorum

srooyunu

Üye
    Konu Sahibi
ama ben aynı pcdeki gibi mynetime girer oyunumu oynarım direk sayfa üzerinden videomu izlerim diyorum ben skyfire gibi html5 destegi ile sadece videoyu tam ekran istemiyorum ayrıca telin ekranı ve ramı dusuk geldi bircok oyunu acmaz eminimki acaba galaxy acemi alsam (h)

61semih

61semih

Üye
ama ben aynı pcdeki gibi mynetime girer oyunumu oynarım direk sayfa üzerinden videomu izlerim diyorum ben skyfire gibi html5 destegi ile sadece videoyu tam ekran istemiyorum ayrıca telin ekranı ve ramı dusuk geldi bircok oyunu acmaz eminimki acaba galaxy acemi alsam (h)

ace nın gıo dan farklarını bılmıyorsun sanırım.ekran cozunurluklerı işlemcısı vs bırebır aynı kamera ve ekran dayanıklılıgı dısınra bırbırının kopyası telefon.ayrıca anlamıs degılım ufacık ekranlarda mynetten oyun oynamaktan ne zevk alırsınız :)

• Beğen
Tepkiler: schnellmajestic
blackaid

blackaid

Üye
skyfire da bazı videoları açamıyor sorun sadece video değil nette flash player gerektiren bazı uygulamalar var face de oyun oynarken de flash player gerekiyor

61semih

61semih

Üye
ben 450tl vereyım butun ozellıkler olsun dıyorsan bosuna hayal kurmak olur bu.450tl ye bukadar flash destegı olan bır cıhaz alacaksan 800tl yı gozden cıkaracaksın ozaman.flash okadar onemlıyse senın ıcın 350tl daha fazla vereceksın.yada huewei x5 alacaksın 550tl ye

nonamex

Üye
Adreno 200 GPU var o cihazda ve flash desteklemiyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ben güncelleme yaptım hollanda ya geldi ful sürüm burada herkes iphone kullanıyo o yüzden android e ilgi yok kendim yaptım yoksa serviste yaptırırdım

dortu01

Üye
Bende bir gio kullanicisiyim.Bende bu sorunu yasadim skyfire indirdim olmadi flash oyunlari calistirmadi.iste tum bunlara ilac olacak bi web browser var adi "puffin web browser" biraz kasiyo ama ben bu browserden farmville texas holdem ve tum flash oyunlari oynadim haa bben film falan izlicm diyosaniz tam ekran yapmadan adeta pcdeki gibi izleyebiliyosunuz isterseniz tam ekranda olr android markette bu uygulama yok ama googl a "puffin web browser apk indir "olarak aratin herhangi birini indirin yukleyin... Bana bir tesekuru hor gormeyin sorularinizi beklerim saygilarla...

• Beğen
Tepkiler: yer6faresi

srooyunu

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 düşünüyorum şu an kullanan varsa dusuncelerini paylaşabilir mi ? içinde gelen flash player kasıyor diyorlar acaba marketten flası guncellesek kasma sorunu ortadan kalkıyormu ?

61semih

61semih

Üye
Bende bir gio kullanicisiyim.Bende bu sorunu yasadim skyfire indirdim olmadi flash oyunlari calistirmadi.iste tum bunlara ilac olacak bi web browser var adi "puffin web browser" biraz kasiyo ama ben bu browserden farmville texas holdem ve tum flash oyunlari oynadim haa bben film falan izlicm diyosaniz tam ekran yapmadan adeta pcdeki gibi izleyebiliyosunuz isterseniz tam ekranda olr android markette bu uygulama yok ama googl a "puffin web browser apk indir "olarak aratin herhangi birini indirin yukleyin... Bana bir tesekuru hor gormeyin sorularinizi beklerim saygilarla...

evet puffın ı bende denedım flash varmıg gıbı facedekı oyunları bıle oynayabılıyorsun fakar cok kasıyor bu kasma x5 tede var daha azdır ama var.o yuzden onermıyorum

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
kuzey amerıka uzerınden resmı olarak 2.3 un kıes ıle guncellenmesı başlanmıs ulkemızede yakında gelır.ama beklıyemem dersen bırcok forumda beklemden 2.3 e yukseltebılırsın.flash player e acıksacı buna pek ıhtıyac olmuyor.yarımımıza skyfre yetısıyor.hemen hemen butun sıtelerden vıdeo ızlıyebılıyorum.guncelleme ıle flashplayer gelecekmı bılmyorum

kardes bu kuzey america ülkelerinde güncellemenin cıktıgını nerden ögrendin acaaba ben şüpheliyimde 2.3 ün gio ya cıkacagından

61semih

61semih

Üye
kardes bu kuzey america ülkelerinde güncellemenin cıktıgını nerden ögrendin acaaba ben şüpheliyimde 2.3 ün gio ya cıkacagından

bu forumda bır arkadas hollandada ıkamet edıyor ve orada kıes aracılıgyla 2.3 e yukselttıgını soyluyor.ve twitter de SamKiesUpdates i takıp edersen oradan acıklamalar yapılıyor.

----------Eklendi @ 03:24:18 ---------- Yazıldı @ 03:23:45 ----------

birde senın ıcın onemlıyse 2.3.4 u gıo ya yuklıyen surusuyle arkadas var onlar yardımcı olurlar sana

srooyunu

Üye
    Konu Sahibi
bu forumda bır arkadas hollandada ıkamet edıyor ve orada kıes aracılıgyla 2.3 e yukselttıgını soyluyor.ve twitter de SamKiesUpdates i takıp edersen oradan acıklamalar yapılıyor.

birde senın ıcın onemlıyse 2.3.4 u gıo ya yuklıyen surusuyle arkadas var onlar yardımcı olurlar sana

gio 2.3.4 lük bir telefon değil anca androide yeni baslayanlar icin ideal bir telefon ayrıca en kısa zamanda x5 almaya karar verdim.

xinsurer

xinsurer

Üye
Flash desteği istiyorsanız puffin browser iyidir, ayarlardan aşağıdaki flash ayarlarını yapın..

Buradan indirilebiliyordu, indiremezseniz ben kendim upload ederim;

Bu da ayarlar;

İsterseniz flash veriyonunuzu bu siteden kontrol edebilirsiniz;

Biraz kasıyor ama arada lazım olabilir..

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye

twitterdan baktım hakkaten hollandada yayınlanmıs olarak gözüküyor ins en kısa zamanda ülkemizdede yayınlanır bu arada o hollandada oturan arkadas kim bize 2.3 deki göze carpan özellikleri söyleyebilir mi

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hacı cihaz daha hızlı çalışıyo yasal sürüm olduğu için şarj çabuk gitmiyo 1.5 gün dayanıyo bende kuzenimle konuştum ace e bile gelmemiş diyo türkiyede

srooyunu

Üye
    Konu Sahibi
şimdi x5 e 10.3 yüklesem olmaz mı ?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
şimdi x5 e 10.3 yüklesem olmaz mı ?

Dostum ben x5 kullanıyorum flash player var ben kasma yaşamadım bu zamana kadar faceden okey mynetten oyun falan hepsi sorunsuz bi şekilde çalışıyor.Ben 10.3 e yükselttim sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
hacı cihaz daha hızlı çalışıyo yasal sürüm olduğu için şarj çabuk gitmiyo 1.5 gün dayanıyo bende kuzenimle konuştum ace e bile gelmemiş diyo türkiyede

hacım flash destegi geldimi peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...