Galaxy Fiti olan arkadaşlar lütfen bi yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Fiti olan arkadaşlar lütfen bi yardım edermisiniz?
ben bi flash player buldum :

acaba sizde çalıştımı çünkü bende daha tel yok deneyemiyorum.çalışıyorsa 2.2 demi 2.3 Gingerbread damı

OğuzcanAbi

Üye
bekliyoruz :oke:

blackaid

blackaid

Üye
bende cok arastırdım galaxy fitde flash player desteği yok dediler ayrıca 10.3 ü kurmana izin vermez 10.1 i kurabiliyorsun onuda kurunca internete girmene izin vermiyor.Sürüm yükseltice olurmu bilmiyorum deneyen varsa yardımcı olsun

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
tüh ya kötü oldu bu :(

blackaid

blackaid

Üye
tüh ya kötü oldu bu :(
öyle ben çok araştırdım işlemci hızının yüksek olması gerekiyormuş skyfire tarayıcısını önerdiler oda her videoyu açmıyor birde flash oyunları hiç açamıyorum sorun oluyor ben arastırıyorum hala sende birşey bulursan haber ver daha öncede bu foruma yazdım bir sonuç çıkmadı:ağlarım:
sana bir sorum olacak yoğun kullanımda telefonun şarjı ne kadar gidiyor? benimki çabuk bitiyor

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
öyle ben çok araştırdım işlemci hızının yüksek olması gerekiyormuş skyfire tarayıcısını önerdiler oda her videoyu açmıyor birde flash oyunları hiç açamıyorum sorun oluyor ben arastırıyorum hala sende birşey bulursan haber ver daha öncede bu foruma yazdım bir sonuç çıkmadı:ağlarım:
sana bir sorum olacak yoğun kullanımda telefonun şarjı ne kadar gidiyor? benimki çabuk bitiyor
yok ben daha telefonu almadım ki.alacağım için bi sorayım dedim ama sanırım fit değil ace almak en doğru seçim olcak.

umutku84

umutku84

Üye

bende galaxy gio kullaniyorum şarjı çok çabuk bitiyo galaxy serisinin genel sorunu galiba

blackaid

blackaid

Üye
bende galaxy gio kullaniyorum şarjı çok çabuk bitiyo galaxy serisinin genel sorunu galiba
kullananlar bana yoğun kullanımda şarjının 2-3 gün dayandığını söylediler acaba benim telefondamı sorun var diye merak ettim ayrıca telefonun dahili hafızası yetersiz uygulamaları sd karta yüklememe izin vermiyor sizdede aynı sorun varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...