galaxy fit video izlerken olsun nette dolaşırken olsun aşırı ağır kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Savruntu

Üye
    Konu Sahibi
galaxy fit video izlerken olsun nette dolaşırken olsun aşırı ağır kalıyor
bundan 4 veya 5 ay önce galaxy fit aldım aynı zamanda 5800'ım var arkadaşlar ben bu kadar internette ağır olan bir telefon görmedim.. inanın tiksindim 600'e teknosa dan aldım valla 400 e satarım neden bu telefon böyle youtube de bile video izlerken 3 dk. video yu 10 dk. izliyorum acaba androidlerde bu sorun nasıl giderile bilir.
vadafon aylık cepnet kullanıyorum

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hocam 1 si 3g baglantin acik mi yada 3 g ye abone misin bildirim cubugunda E mi yaziyo H mi yaziyor internete girince?
vodafone aylik cepnet paketinde 100 mb kullanimdan sonra internet hizi 96 kpbs a dusuyor. yani 10 dk da izleyebildigine sukretmelisin :D bende cepnetliyim bende izleyemiyorum 1100 lira da para verdim bu telefona.. ama suc telefonun degil internet baglanti hizinin.. telefonun gayet iyi. bi kere androidli. bi arkadasimda var ben almistim ondan 1 gunlugune surumunu guncellemek icin. gayet stabil calisan bir telefondu..

61semih

61semih

Üye
hocam 1 si 3g baglantin acik mi yada 3 g ye abone misin bildirim cubugunda E mi yaziyo H mi yaziyor internete girince?
vodafone aylik cepnet paketinde 100 mb kullanimdan sonra internet hizi 96 kpbs a dusuyor. yani 10 dk da izleyebildigine sukretmelisin :D bende cepnetliyim bende izleyemiyorum 1100 lira da para verdim bu telefona.. ama suc telefonun degil internet baglanti hizinin.. telefonun gayet iyi. bi kere androidli. bi arkadasimda var ben almistim ondan 1 gunlugune surumunu guncellemek icin. gayet stabil calisan bir telefondu..
arkadaş haklı dağılın..

Savruntu

Üye
    Konu Sahibi

Doğrudur arkadaşım .. yanlız internetin ilk ayında da aynı olay var ekranda '' E '' Yazıyor.
3g daha önce 5800 da abonelik yapmıştım şimdi bu samsung fit e takılıykende hattım üyelik yapmalımıyım acaba

----------Eklendi @ 10:54:43 ---------- Yazıldı @ 10:48:28 ----------

demin vadafonu aradım ve bu telefonda 3g olmadıgını söyledi..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Doğrudur arkadaşım .. yanlız internetin ilk ayında da aynı olay var ekranda '' E '' Yazıyor.
3g daha önce 5800 da abonelik yapmıştım şimdi bu samsung fit e takılıykende hattım üyelik yapmalımıyım acaba

----------Eklendi @ 10:54:43 ---------- Yazıldı @ 10:48:28 ----------

demin vadafonu aradım ve bu telefonda 3g olmadıgını söyledi..

ne demek yokmuş ya :D sen o vodafone daki arkadaşı ara ve benim selamımı söyle ve kapat.. hangi çağda yaşıyomuş o adam.

kardeşim telefonda 3g var sen abonesindir belki ama sen yinede 3G yaz 3636 ya gönder sonrada telefondan ayarlara gir ordan kablosuz ve ağ> mobil ağlar > şebeke modu> gsm/wcdma (otomatik mod) seçili olsun birde paket veri kullan seçili olsun. sonra internete gir bakalım H mi yazacak E mi .. eğer yine E yazıyorsa oturduğun yerde 3g baz istasyonu yoktur başka bir yere gittiğinde çarşıya falan birde o zaman dene..

İnternetin Edge ile bağlandığın için yavaş o yüzden E harfi var 3G ye bağlanınca HSPDA yani H harfi çıkacak.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
fit ne ya 600 mhz işlemci düşük o telefonu foto çekeceksen alacaksın

Şehriyar

Şehriyar

Üye
fit ne ya 600 mhz işlemci düşük o telefonu foto çekeceksen alacaksın
hocam herkesin tercihi farkli butcesi farkli o telefonda o islemciye ragmen gayet iyi is cikariyo mesela omnia 2 de 800 mhz islemci var ama androidli olmadigi icin yavas kaliyor fit e gore..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt