Galaxy Fit Root Yapmak (2.3.4 kullananlar için)

Sponsorlu Bağlantılar

spongemert

spongemert

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Fit Root Yapmak (2.3.4 kullananlar için)
Galaxy Fit 2.3.4 için Root yöntemi ; (2.3.3 için de olur)
Bildiğiniz gibi z4root ve SuperOneClick yöntemleri Gingerbread’de çalışmıyor. Bu sebeple cihazımızı Root etmek için aşağıdaki yöntemi uygulayacağız.. Ben kendi cihazımda denedim ve root yaptım
1. bu adresten upd_1.zip dosyasını indiriyoruz.
2. Cihazımızı PC bağlayıp SD kartın kök kısmına kopyalıyoruz.
3. Cihazımızı kapatıyoruz taa ki titreşimi duyana kadar. Yani kapandığından emin olun.
4. Cihazı Recovery modda açıyoruz. Bunun için orta menü tuşuna ve açma kapama tuşuna aynı anda basmamız gerek.
5. Cihaz Recovery Modda açıldığında apply update from SD card seçeneğine gidiyoruz, recovery menüsünde dolaşmak
için ses açma-kısma tuşlarını kullanıyorsunuz. Apply update from SD Card seçeneğini menü tuşu ile onayladığımızda, SD karta attığımız upd_1.zip dosyasını gösteriyoruz. 2-3 saniye sürüyor yüklemesi.
6. Cihazımızı recovery menüsündeki ilk seçenek olan Reboot kısmından yeniden başlatıyoruz. Yeniden başladığında menülerde SuperUser ikonunu görürseniz başardınız demektir..
Kolay gelsin

Buradan sonrasını kendim yazdım. :D

Alıntıdır.

Kaynak:

Kendim de denedim.

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler :oke:

spongemert

spongemert

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Fiery1928

Üye
ne gibi değişikler var bunu yaptım mı güvenemiyorum aslında garantiden gitcek diye ama flash player 10.2 yi yükelyebildin mi bunu yapınca ?

xinsurer

xinsurer

Üye
Bu upd_1.zip sadece galaxy fit için mi?

xinsurer

xinsurer

Üye
10.3 yükledin de çalışıyor mu denedin mi? İşlemci kaynaklı olarak çalışmaz diye biliyordum. Yani yükledikten sonra webde ful flash desteği alabidin mi, mesela flash tabanlı oyunları oynayabiliyor musun webde?

spongemert

spongemert

Üye
    Konu Sahibi
10.3 yükledin de çalışıyor mu denedin mi? İşlemci kaynaklı olarak çalışmaz diye biliyordum. Yani yükledikten sonra webde ful flash desteği alabidin mi, mesela flash tabanlı oyunları oynayabiliyor musun webde?

Oyunları denemedim ama her siteyi açıyor.

ysf336

Üye
peki nasıl kaldırabilirim ?

sacheen_72

Üye
dostum önce kolay gelsin ben dediğinin aynısısnı uyguluyorum ama bir trlü root olmuyor 10 de fa denedim valla telofonu ırdırcaN BANA telofonum samsung galaxy fit g-ts5670 hafıza kartını önce biçimlendirdim tertemiz içine upd_zip_1 dosyasını attım aynı dediğin gibi yaptım dosyayı görüyor ama bir türlü root olmuyor zip dosyasından başka dosyada olması lazımm mı
acab tekrar yardımcı olurmusun teşekkürler cevap yazarsan sevinirim

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
dostum önce kolay gelsin ben dediğinin aynısısnı uyguluyorum ama bir trlü root olmuyor 10 de fa denedim valla telofonu ırdırcaN BANA telofonum samsung galaxy fit g-ts5670 hafıza kartını önce biçimlendirdim tertemiz içine upd_zip_1 dosyasını attım aynı dediğin gibi yaptım dosyayı görüyor ama bir türlü root olmuyor zip dosyasından başka dosyada olması lazımm mı
acab tekrar yardımcı olurmusun teşekkürler cevap yazarsan sevinirim
arkadaş android sürümünün 2.3 olması gerekiyo

uyovac

Üye
Çalışıyormu?

xamurpet

Üye
arkadaşlar teşekkürler ama dosyayı upd_1.zip indirmiyor başka indirme linki yükleyebilirmisiniz rica etsem :(

sacheen_72

Üye
olmadı yaa

Mrdice

Üye
peki arkadaşım telefon sakata filan gelirmi ben böle işlerde biraz korkuyorum da :)

ege03gaz

Üye
dosyayı sd karta atıyorum ama apply updata from sd card da cıkmıyor ne yapmalıyım

Üst Alt