Ben m7 de kullandım kardeşim. Y htc arayüzü akıcı ama sony arayüzü de akıcı. Bana göre sanki sony'nin arayüzü daha kullanışlı geldi. Sen bilirsin ama bana göre z3 Compact alman daha mantıklı geliyor.Z3c - E8 arasında kaldıysan bence E8
E8, M8'in plastik hali sadece arkada 13mp kamera vardı galiba. Ben ondan E8 alırdım.Ben m7 de kullandım kardeşim. Y htc arayüzü akıcı ama sony arayüzü de akıcı. Bana göre sanki sony'nin arayüzü daha kullanışlı geldi. Sen bilirsin ama bana göre z3 Compact alman daha mantıklı geliyor.
1080p ekran olarak iyide performası düşürmezmi bide pil performansını
Evet plastik hali bide duo kamera yerine 13mplik tek kamera var yoksa diger butun ozellikler ayni

Yok gelmedi hala mart başı diorlar da lolipopun one m8de saptmasıda acaba e8 de de çıkarmı sorusunu akıllara getirmiyor deil
Z3c gayet kaliteli bence. Mediamark'ta baya kullandım Z2 almadan önce. Sadece yan kısım plastik zaten arkası cam.Ne kadar sapıtmış acaba? Günceller düzeltirler, öyle kalacak değil sorunlar. Mart başı geç bir tarih de değil.
Daha büyük daha yüksek çözünürlüklü ekran ve ses ile E8 öne geçer. Malzemeden Z3C öne geçsin ama plastik de olsa leğen değildir HTC'ninki. Gerçi elimde bakmadım. Sony'nin arayüzü iyi bence ama Sense'den üstün bir yanı yok.
Z3c gayet kaliteli bence. Mediamark'ta baya kullandım Z2 almadan önce. Sadece yan kısım plastik zaten arkası cam.

Değildir tabiZ3/Z3C kaliteli tabiki hacı ama E8'in de fiyatı/boyutu/sesi artıdır. Plastiği de leğen değildir diyorum.![]()
HTC ve Sony kalitesini göremedim ben diğer telefonlarda.