Telefon Tavsiyesi Galaxy Alpha vs Xperia Z3 Compact

Sponsorlu Bağlantılar

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Her ikisininde pili 2600mh tam olarak

0MG90

0MG90

Üye
Z3c - E8 arasında kaldıysan bence E8

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3c pilde ezer çök dehşet pil performansı

Buğra

Buğra

Admin
Eğer e8 dusunuyprsan

Git z2 al e8 ile ayni donanım hatta kamera pil vs daha iyi

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Z3c - E8 arasında kaldıysan bence E8
Ben m7 de kullandım kardeşim. Y htc arayüzü akıcı ama sony arayüzü de akıcı. Bana göre sanki sony'nin arayüzü daha kullanışlı geldi. Sen bilirsin ama bana göre z3 Compact alman daha mantıklı geliyor.

0MG90

0MG90

Üye
Ben m7 de kullandım kardeşim. Y htc arayüzü akıcı ama sony arayüzü de akıcı. Bana göre sanki sony'nin arayüzü daha kullanışlı geldi. Sen bilirsin ama bana göre z3 Compact alman daha mantıklı geliyor.
E8, M8'in plastik hali sadece arkada 13mp kamera vardı galiba. Ben ondan E8 alırdım.

Invoke

Invoke

Üye
1080p ekran olarak iyide performası düşürmezmi bide pil performansını

E8 yanlış hatırlamıyorum M8'in aynısının plastiği idi, değil mi? İyi cihaz bence. Zevk meselesi ikisinden de pişman olacağını sanmam.

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Evet plastik hali bide duo kamera yerine 13mplik tek kamera var yoksa diger butun ozellikler ayni

Invoke

Invoke

Üye
Evet plastik hali bide duo kamera yerine 13mplik tek kamera var yoksa diger butun ozellikler ayni

Lollipop verdiler mi ona da?
Al gitsin, hem daha ucuz.
Aslında fiyat olarak dağlar da yokmuş arada. Değil mi? Teknosadan baktım sadece. :D

Bence ikisine de bak elinde, bir yan yana koy. Biri daha küçük sonuçta. İçine sineni yapıştır.

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Yok gelmedi hala mart başı diorlar da lolipopun one m8de saptmasıda acaba e8 de de çıkarmı sorusunu akıllara getirmiyor deil

Invoke

Invoke

Üye
Yok gelmedi hala mart başı diorlar da lolipopun one m8de saptmasıda acaba e8 de de çıkarmı sorusunu akıllara getirmiyor deil

Ne kadar sapıtmış acaba? Günceller düzeltirler, öyle kalacak değil sorunlar. Mart başı geç bir tarih de değil.
Daha büyük daha yüksek çözünürlüklü ekran ve ses ile E8 öne geçer. Malzemeden Z3C öne geçsin ama plastik de olsa leğen değildir HTC'ninki. Gerçi elimde bakmadım. Sony'nin arayüzü iyi bence ama Sense'den üstün bir yanı yok.

0MG90

0MG90

Üye
M8 aldı Lolipopu. Sadece Sense 7 geç gelecek. E8'de alacak Lolipopu.

0MG90

0MG90

Üye
Ne kadar sapıtmış acaba? Günceller düzeltirler, öyle kalacak değil sorunlar. Mart başı geç bir tarih de değil.
Daha büyük daha yüksek çözünürlüklü ekran ve ses ile E8 öne geçer. Malzemeden Z3C öne geçsin ama plastik de olsa leğen değildir HTC'ninki. Gerçi elimde bakmadım. Sony'nin arayüzü iyi bence ama Sense'den üstün bir yanı yok.
Z3c gayet kaliteli bence. Mediamark'ta baya kullandım Z2 almadan önce. Sadece yan kısım plastik zaten arkası cam.

Invoke

Invoke

Üye
Z3c gayet kaliteli bence. Mediamark'ta baya kullandım Z2 almadan önce. Sadece yan kısım plastik zaten arkası cam.

Z3/Z3C kaliteli tabiki hacı ama E8'in de fiyatı/boyutu/sesi artıdır. Plastiği de leğen değildir diyorum. :D

0MG90

0MG90

Üye
Z3/Z3C kaliteli tabiki hacı ama E8'in de fiyatı/boyutu/sesi artıdır. Plastiği de leğen değildir diyorum. :D
Değildir tabi:) HTC ve Sony kalitesini göremedim ben diğer telefonlarda.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
kadikoy

kadikoy

Üye
z3 compact uzun sureli pilinden dolayı tercih ediliyor.

Üst Alt