Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
herşey antutu değil kardeş note 4 lolipop antutusu ona bbakrsnHerşey ghz'den ibaret değil önce bunu öğrenin biraz araştırın ! bak bakayım hangisi daha yüsek puan alıyor antutu'da ?
Soldaki z3 compact'ın antutu puanı
Buda Alpha'nın antutu puanı.
Çözünürlük farklarını biraz araştırın.herşey antutu değil kardeş note 4 lolipop antutusu ona bbakrsn
AnTuTu testinden de 43.136 puan alan Note 4'te bu konuda biraz düşüş yaşadığını görüyoruz.
2k görüntü kalitesi olarak tabiki iyi ama donanımı yavaşlatmaktan başka bir işe yaramıyor bence 1080p yeterli telefon ekranları içinKaliteli görüntü her zaman iyidir. Ayrıca 1080pden sonra bir 2k tadına bakmak kim istemez
Haberi pm den atabilirmisin?Performansa eksi yönden etki ettiği için mecburen yavaşlıyorinsan gözü zaten ayırt edemiyor 1080le 2K yi. 2K çok gereksiz bişey okuduğum habere görede m9 1080pyle gelecek umarım böyle gelir performans kaybı olmaz hem
Tartışma çıkartıcak tüm yorumlar silinir gözümüzden kaçanlar olursa şikayette bulunabilirsiniz gereken yapılır.Yorumum silinmiş! Daha bu konuda bişey demiyorum
Televizyonu cepte güneş altında taşımıyorsun ama cep telefonunu sürekli güneş altında kullandığın için her zaman en net ve en keskin görüntüyü elde etmek gerekiyor.evde kullanilan televizyonlarin cogu 2k cozunurlukte degilken telefondaki bu ekran hevesi ne anlama geliyor anlamadim alt tarafi 4-6inc arasi cihazlar
720 p ekranlar yeterince keskin zaten. Güneş altında rahat kullanmak istiyorsanız, nit değerini artırmanız gerekiyor. Yani dediğiniz biraz yanlış bir bilgi oluyor. Yanlış mı biliyorum?Televizyonu cepte güneş altında taşımıyorsun ama cep telefonunu sürekli güneş altında kullandığın için her zaman en net ve en keskin görüntüyü elde etmek gerekiyor.
M9 da umarım 2K olur. Kesinlikle olmalı. Eğer rakipler sony Nexus ta 2k ya geçerse hTc için dezavantaj.
720 p ekranlar yeterince keskin zaten. Güneş altında rahat kullanmak istiyorsanız, nit değerini artırmanız gerekiyor. Yani dediğiniz biraz yanlış bir bilgi oluyor. Yanlış mı biliyorum?
evde kullanilan televizyonlarin cogu 2k cozunurlukte degilken telefondaki bu ekran hevesi ne anlama geliyor anlamadim alt tarafi 4-6inc arasi cihazlar
Bana kalırsa 5.55" ekranı olan Note 2 yi örnek alırsak 720P ekran gayet güzel yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?