MR.ROOKİE
Üye
malesef hocam bu ace 2 içinKardeş Allah rızası için galaxy young içinde varsa anlatır mısın ?
Buna çok ihtiyacım var![]()
malesef hocam bu ace 2 içinKardeş Allah rızası için galaxy young içinde varsa anlatır mısın ?
Buna çok ihtiyacım var![]()
tamammalesef hocam bu ace 2 için
Aynen o rom cok iyidi 8884 yapmistimkapanma animasyonu olmasa daha iyi olacakCyanogenmod 10.2 de öneririm puani 8000 üzeri ama acayip şarj yiyorll

Her custom rom garantiyi bozar.Bu rom garanti bozuyormu ?
Deneme firsatim olmadi ama olsaydi 12000 alirdim rahatcm 11de 10000 üstü puani var

cm iyi bi romda şarj sıkıntısı var işteDeneme firsatim olmadi ama olsaydi 12000 alirdim rahat![]()
)Önce cwm yi kurduğuna eminmisin ?üstad ben bir türlü yükleyemedim e:error vs.. hatası veriyor bu neden kaynaklı sence

O ışıkları kapatmak için gizli bi fix var atarım birazdan işe yararmı bilemem ama 10.1 de yarıyoduüstad telde cwm 6.0.4.6 vardı en sonunda cm 10.2 kurdum onda da back tuşu ve opt tuşu kendi kendine yanıp sönüyo seni bulmuşken soruyum eyw.
Stock jb kurman lazım performans rom için ondan kuramıyon odinle flashla stock jb yi onun üzerine kur romu 
O zaman boşver kurup napıcan bu romuüstad gb üstünede denedim jb üstünede denedim farklı farklı hatalar verdi en son su anda 10.2 den cok memnunum o ışık problemini çözersek sorun kalmadı gibi bişi performansındanda cok memnunum

Bulursam atarım xda vardıperformans romu denemek istedim sonucta manevi duyguda katıyokullanıma o fixi gönderirsen cok sevinirim eyv üstad yardımın icin
Al dene bakalımperformans romu denemek istedim sonucta manevi duyguda katıyokullanıma o fixi gönderirsen cok sevinirim eyv üstad yardımın icin