Galaxy Ace 2 i8160 Galaxy Ace2 Performance Rom ( Türk Yapımı )

Sponsorlu Bağlantılar

Mmorcali3

Mmorcali3

Üye
kapanma animasyonu olmasa daha iyi olacak :)Cyanogenmod 10.2 de öneririm puani 8000 üzeri ama acayip şarj yiyorll

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
Bu rom garanti bozuyormu ?

Mmorcali3

Mmorcali3

Üye
cm 11de 10000 üstü puani var

Pckopat*

Pckopat*

Üye
üstad ben bir türlü yükleyemedim e:error vs.. hatası veriyor bu neden kaynaklı sence

Pckopat*

Pckopat*

Üye
üstad telde cwm 6.0.4.6 vardı en sonunda cm 10.2 kurdum onda da back tuşu ve opt tuşu kendi kendine yanıp sönüyo seni bulmuşken soruyum eyw.

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
üstad telde cwm 6.0.4.6 vardı en sonunda cm 10.2 kurdum onda da back tuşu ve opt tuşu kendi kendine yanıp sönüyo seni bulmuşken soruyum eyw.
O ışıkları kapatmak için gizli bi fix var atarım birazdan işe yararmı bilemem ama 10.1 de yarıyodu :ehe Stock jb kurman lazım performans rom için ondan kuramıyon odinle flashla stock jb yi onun üzerine kur romu :)

Pckopat*

Pckopat*

Üye
üstad gb üstünede denedim jb üstünede denedim farklı farklı hatalar verdi en son su anda 10.2 den cok memnunum o ışık problemini çözersek sorun kalmadı gibi bişi performansındanda cok memnunum

The Shadow

The Shadow

Üye
üstad gb üstünede denedim jb üstünede denedim farklı farklı hatalar verdi en son su anda 10.2 den cok memnunum o ışık problemini çözersek sorun kalmadı gibi bişi performansındanda cok memnunum
O zaman boşver kurup napıcan bu romu :ah

Pckopat*

Pckopat*

Üye
performans romu denemek istedim sonucta manevi duyguda katıyo :turkiye: kullanıma o fixi gönderirsen cok sevinirim eyv üstad yardımın icin

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Pckopat*

Pckopat*

Üye
Eyv üstad eline sağlık

• Beğen
ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
asphalt 8 modern combat 4 gibi oyunlari kasmadan oynuyabilicegimiz bir rom varmidir?yardimci olursaniz sevinirim.birde bu romun oyun performansi hakkinda bilgi verirmisiniz