hayır kuramazsın orjin romu indir sonra bunu kurşuan cm11 romu kullanıyorum.. memnunum açıkçası ama görsellik haricinde tabiki.. Bu romu cm11 üstüne direk flaşlayarak kurabilirmiyim??
Ace 2 kullanmıyorum artık ama geçenlerde bi arkadaş bu telefona en yeni fw yi atabilirmisin dedi baktım kurdum XXNB1 almanyayı baya stabildi ace 2 yi özledim cidden 5-10 dk. kullanıncaArkadaşlar Ace2 için bi sürüm daha çıkartıcam bana hangi ülkenin romu daha stabil yazabilirmisiniz ?

valla ben pek performans göremedim
Aynen cm kuranlar begenmez...TeşekkürlerVallaha bu rom en iyi rom cyanogenmoddan bile super

OhaVallaha bu rom en iyi rom cyanogenmoddan bile super
O zaman cm ekibi kadroyu dagitip tolgayi ise alsin adamdan tasarruf ederler 
hocam bende şuan cm11 yüklü onun üzerine direk bunu kurabilirmiyim yoksa önce orjinal jb yi kurup root edip öyle mi kurayım telefonu yeni aldım acemiyim hocam yardımcı olurmusunuzOhaO zaman cm ekibi kadroyu dagitip tolgayi ise alsin adamdan tasarruf ederler
![]()

Orjinal jb kurup cwm ile direk yukleyebilirsiniz root yapmaniza gerek yokturhocam bende şuan cm11 yüklü onun üzerine direk bunu kurabilirmiyim yoksa önce orjinal jb yi kurup root edip öyle mi kurayım telefonu yeni aldım acemiyim hocam yardımcı olurmusunuz![]()

Yani odinle jb yi kurup cwm den flaşlıyorum öylemiOrjinal jb kurup cwm ile direk yukleyebilirsiniz root yapmaniza gerek yoktur![]()
AynenYani odinle jb yi kurup cwm den flaşlıyorum öylemi