Galaxy Ace 2 i8160 Galaxy Ace2 Performance Rom ( Türk Yapımı )

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Arkadaşlar ... Bu romu GB deyken mi kurucaz yoksa JB deyken mi ???

tifazcik

tifazcik

Üye
:tşk:

Son düzenleme:
aydinuzun

aydinuzun

Üye
bende orjinal room yüklü antutu sonucum 8337 bu performans roomlu 6029 çıkmış nasıl bir artış anlamadım....

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Güzel miş arkadaşım.

• Beğen
Tepkiler: aydinuzun
ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
şuan cm11 romu kullanıyorum.. memnunum açıkçası ama görsellik haricinde tabiki.. Bu romu cm11 üstüne direk flaşlayarak kurabilirmiyim??

tifazcik

tifazcik

Üye
Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ace2 için bi sürüm daha çıkartıcam bana hangi ülkenin romu daha stabil yazabilirmisiniz ?

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar Ace2 için bi sürüm daha çıkartıcam bana hangi ülkenin romu daha stabil yazabilirmisiniz ?
Ace 2 kullanmıyorum artık ama geçenlerde bi arkadaş bu telefona en yeni fw yi atabilirmisin dedi baktım kurdum XXNB1 almanyayı baya stabildi ace 2 yi özledim cidden 5-10 dk. kullanınca :D

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
:D

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
hocam merakla bekliyorum sonraki sürümü fakat arama sesi yüksek olursa hiç fena olmaz :D

Hakan dalca

Üye
hocam bende şuan xxmb4 üzerinde mıuı 4.2.2 var. xxmb4 üzerine kurulmaz mı illa türkiye mi olması lazım ?

omer2546

omer2546

Üye
Vallaha bu rom en iyi rom cyanogenmoddan bile super

omer2546

omer2546

Üye
:DTüm romları denedim hepsinde kesin bir sıkıntı var sesi az görüntüsü kötü kamera çalışmıyor oyunlar açılmıyor.Bunda bir sorunla kar§ılaşmadım

en-sel

en-sel

Üye
Oha :D O zaman cm ekibi kadroyu dagitip tolgayi ise alsin adamdan tasarruf ederler :D
hocam bende şuan cm11 yüklü onun üzerine direk bunu kurabilirmiyim yoksa önce orjinal jb yi kurup root edip öyle mi kurayım telefonu yeni aldım acemiyim hocam yardımcı olurmusunuz :tşk:

The Shadow

The Shadow

Üye
hocam bende şuan cm11 yüklü onun üzerine direk bunu kurabilirmiyim yoksa önce orjinal jb yi kurup root edip öyle mi kurayım telefonu yeni aldım acemiyim hocam yardımcı olurmusunuz :tşk:
Orjinal jb kurup cwm ile direk yukleyebilirsiniz root yapmaniza gerek yoktur :)