Türe
Üye
bi yandan bende saskınım anna gelicek belle gelicek diye övünüp duran adam andride gecmis kotü biseymi tabiki hayır ama gidipte 750 liraya galaxy ace alırsan parayı cöpe atmış olursun ayrıca adreno 200 ile kac tane oyun calıstırabilirsin ki rami saymıyorum bile
keske birilerine danısma zahmetinde bulunsaydın
Of Serdar Symbian yavasladi diye telefonumu sorunlu ilan ettigin gunleri cabuk unuttun galiba ?
Belki cakisan bir program yuklemistir, Android telefonu yavaslamis hah android e laf atayim diyecegine biraz yardim etmeye calissan ?
jet zaten
Telefona atıyorsunuz şimdi de suçu açıklayamıyorsunuz hala lafı geveliyorsunuz, anlat hadi? Jet gibi diyordunuz android için?
Of Serdar Symbian yavasladi diye telefonumu sorunlu ilan ettigin gunleri cabuk unuttun galiba ?
Belki cakisan bir program yuklemistir, Android telefonu yavaslamis hah android e laf atayim diyecegine biraz yardim etmeye calissan ?
jet zaten
milyonlarca androidli telefonalar arasında sorunlu olanlar cıkacaktır.bu nasıl bır genelleme
niye yardım edeyim, siz her konuda yardım ettiniz mi de? şu bana laf yetiştiren büyük adam c6-01 ile ilgili bir konuda yardım etmek yerine dalga geçmesini iyi biliyordu.
----------Eklendi @ 20:45:14 ---------- Yazıldı @ 20:44:53 ----------
e hani? adam yavaşladı diyor?
milyonlarca androidli telefonalar arasında sorunlu olanlar cıkacaktır.bu nasıl bır genelleme
klişe lise ogrencısısındır muhtemelen mantık dersın varsa gormussundur
bıber acıdır,hayatta acıdır ozaman hayat bıberdır!
konuya sırf tartışma çıkarmak için başka hiçbiir amacı olmayan insanları kaale almayın aksi taktirde sizde ceza alırsınız bırakın takılsınlar...
telefonu yavaşlayan arkadaş kesinlikle task killer programı kullanma ayrıca telefonundan çalışan uygulamların ram yiyenlerini kapat yada kapatmaya zorla- yüklediğin herhangi yanlış yada telefonuna uygun olmayan oyun-programdan dolayıda telefonun zorlanıyor olabilir zaten ace ın ram ı düşük android için bu yüzden böyle şeylere dikkat etmelisin...
2.3.4 gingerbread yükledim telefona ondanda olabilir 1 2 tane rusca program geldi kaldıramıyorum onları
rusça ne alaka yaresmi değil mi güncellemen...
haklısın zaten verdıgım orneklere karsı mantıklı veya mantıksız bır cevap veremıyen kısılerle munakasaya gırmeye gerek yokkonuya sırf tartışma çıkarmak için giren başka hiçbiir amacı olmayan insanları kaale almayın aksi taktirde sizde ceza alırsınız bırakın takılsınlar...
haklısın zaten verdıgım orneklere karsı mantıklı veya mantıksız bır cevap veremıyen kısılerle munakasaya gırmeye gerek yok
benyazımda ozellıkle belırttım şahsı algılama dıye.sonra bana yazdıgın cevapta sadece unıversıte kısmına karsılık vermıssın.yolun acık olsun unı de sen benım gıbı uzatmasın ıns okulunu.
sizin yazdıklarınızda mantık nerede acaba?
bana i... demek çok mu mantıklı? benim soruma cavep veremiyorsunuz sonra tartışmaya gerek yok diyorsunuz. üzerine alınma diye de yazmış bir de sanki biz anlayamayacağız kimin ne demeye çalıştığını.
konuya sırf tartışma çıkarmak için giren başka hiçbiir amacı olmayan insanları kaale almayın aksi taktirde sizde ceza alırsınız bırakın takılsınlar...
benyazımda ozellıkle belırttım şahsı algılama dıye.sonra bana yazdıgın cevapta sadece unıversıte kısmına karsılık vermıssın.yolun acık olsun unı de sen benım gıbı uzatmasın ıns okulunu.
he orjınal romlada yavaşlıyabılırdı.bır telefon yavaşladı dıye mılyonlarca cıhazda olan bır sıstemı kotulemek cok yanlış.benım anlatmak ıstedıgım buydu ama sen buna karsılık verecegıne unıde okuyorum demeyı tercıh ettın
bukadar buyuk yapılan genellemeler yanıltıcı olur.
arkadaşlar yardım istedim tartışma konusuna çevirdiniz hagüncellemeden sonra böyle oldu
geçmiş konulara bakalım ve görelim kaçını siz mahvetmişsiniz kaçını biz.
Hocam guncellemeyi eksiksiz yaptigina emin misin ? Bir daha bastan yap istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?