Galaxy ACE YARDIMMMMMMM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ACE YARDIMMMMMMM
telefonum galaxy ace. telime oyun yüklüyorum oyun açıldığında ya heryer beyaz oluyor ya da şu uyarıyı alıyorum.örneğin Assassin's creed oyunu.uyarı şu''Assassin's Creed uygulaması(com.gameloft.android.GAND.GloftASCR işlemi)beklenmedik biçimde durdu.lütfen yeniden deneyin'' altta da şu yazıyor ''kapanmaya zorla'' ne yapacağımı bilmiyorum.telefonu root mu edeyim rom mu yükleyeyim bilmiyorum.telefonum özellikleri bunlar:
Model Numarası:GT-S5830i
Android Sürümü:2.3.6
Ana bant sürümü:S5830iXXLA2
Yapım numarası: GINGERBREAD.XXLA4
sizce ne yapmalıyım?
 


KayraBey

KayraBey

Üye
Mümkünse o telefonu sat ve bu tip oyunları oynayabileceğin güçlü bir telefon al.Elindeki telefonla bu tip oyunlar oynayamazsın.
 
Pianist07

Pianist07

Üye
Benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Bu sorunun sebebi telefona aşırı yüklenmen. Mümkünse bilgilerini yedekle, sim kartını ve SD kartı çıkart ve format at. Sonra Google Play'e gir, menü tuşuna bas, Uygulamalarım'a git. Sağa kaydır. Şimdiye kadar yüklediğin tüm uygulamaları göreceksin. Oradan sadece gerekli uygulamaları ve olmazsa olmaz dediğin oyunlarını yükle. Aşırısı zarar.
 

cukuleaks

Üye
O telefon o oyunlari kaldirmaz bosuna ugrasma. Bencede en iyisi onu sat az biraz para ekleyip en az 1 ghzlik bir telefon al. Tercihim galaxy s veya neo v
 
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
i serisi alan kişiler kazıklanmış diyolar
 
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bence o oyunları kaldırabilecek bir telefon al daha iyi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt