tmytrnc_
Üye
-
Konu Sahibi
-
çarşamba günü kesin haber geliyor bana ve ios 6 yuklu bu benim için çok iyi bu, evde kendim imei atma gibi imkanım varmı bu işlerden anlarım 1-2 bilgi var internette güvenilir mi acaba?İyi tabiki takas et hemen
çarşamba günü kesin haber geliyor bana ve ios 6 yuklu bu benim için çok iyi bu, evde kendim imei atma gibi imkanım varmı bu işlerden anlarım 1-2 bilgi var internette güvenilir mi acaba?
bide soyle sorunum var cihaz bataryasız kullanmadan nasıl orjinal olup olmadıgını anlarım
Sahibi daha once kullanmis batarya sismis yenisi taktirip yigenine yollamis (yurt disindan) yigenide cihaz kayitli olmadigi icin dolayisiyla kullanamamis ve o sirasda takilan batarya kalitesiz oldugu icin cihaz sarj almamis ve kayit ettirilene kadar batarya taktirmama karari almislar
Elimde pasaport var cihazin sahibine bataryayi yaptirip bana kullanmam icin 2 gun vermesini istiycem verecektir o 2 gunde her sey belli olur heralde dimi?
Cihazin acilis logosu bu sanirim replika yada obur cin modellerinbde bu sekilde degil
Cihaz acilmis dogru fakat 1 kez bahsettigim seyde cihaz sarj almiyo dogru cunku bataryasi yok :-D gozlerimle icinde batarya olmadigini gordumİcloud sifresi unutulmus fakat dfu modda ios7.1 i yukleyer sorun cozulebiliyor sitede iphone destek bolumunde baktim icloud kurtarma sorarsa es gec yapabilme imkanim varmus
Şöyle söyliğim restore edip güncelleme yapsan bile İcloud mail ve şifre sorucak sana muhtemelen yani benim bildiğim kadarı ile İcloud ile kitlenen bir cihazın açılması çok zor sadece garantisi faturası olan cihazlar yetkili serviste bir çok işlemle açılıyor %85 ihtimalle sen yinede dikkat et derim ben beni görüşüm buCihaz acilmis dogru fakat 1 kez bahsettigim seyde cihaz sarj almiyo dogru cunku bataryasi yok :-D gozlerimle icinde batarya olmadigini gordumİcloud sifresi unutulmus fakat dfu modda ios7.1 i yukleyer sorun cozulebiliyor sitede iphone destek bolumunde baktim icloud kurtarma sorarsa es gec yapabilme imkanim varmus
Tabiki haklisin elim 2.el cihasza varmiyor ama mecburum sunu soruyum peki cihazin ana ekran kilit sifresi unutulmus yani kilit acmak icin surukle diyor ya surukleyince gelen sifre yeri onu cok gez yanlis girmelerine rgmen herhangi bir sey istememis bu icloudsuz oldugu anlamina gelir mi yada devredisi birakildigi?En iyisi yarin sahibine ulasip bataryayi yaptirmasini istemek 2 gun kullanip cihazin ne durumda oldugunu anlarim sonra batarya tamir parasini benim cihazin + sina eklerimŞöyle söyliğim restore edip güncelleme yapsan bile İcloud mail ve şifre sorucak sana muhtemelen yani benim bildiğim kadarı ile İcloud ile kitlenen bir cihazın açılması çok zor sadece garantisi faturası olan cihazlar yetkili serviste bir çok işlemle açılıyor %85 ihtimalle sen yinede dikkat et derim ben beni görüşüm bu
Şifreli bir iphoneyi açmak gerçekten çok zahmetli bir işdir, apple çok güçlü bir güvenlik sistemine sahip, sen tam karar ver cihazdan eminsen hallederim başa çıkarım dersen alTabiki haklisin elim 2.el cihasza varmiyor ama mecburum sunu soruyum peki cihazin ana ekran kilit sifresi unutulmus yani kilit acmak icin surukle diyor ya surukleyince gelen sifre yeri onu cok gez yanlis girmelerine rgmen herhangi bir sey istememis bu icloudsuz oldugu anlamina gelir mi yada devredisi birakildigi?En iyisi yarin sahibine ulasip bataryayi yaptirmasini istemek 2 gun kullanip cihazin ne durumda oldugunu anlarim sonra batarya tamir parasini benim cihazin + sina eklerim
Eger halledebileceksem alicam yoksa 700 tl para bayip bozuk cihaz niye kullaniyim kiŞifreli bir iphoneyi açmak gerçekten çok zahmetli bir işdir, apple çok güçlü bir güvenlik sistemine sahip, sen tam karar ver cihazdan eminsen hallederim başa çıkarım dersen al
Iphone 4e hele yurdisi bir cihaza kesinlikle 700 tl para verme kesinlikle 750 800e 4s alEger halledebileceksem alicam yoksa 700 tl para bayip bozuk cihaz niye kullaniyim ki
Arkadasa katiliyorum parana yazik olurPasaport bulamazsan kayit isi pahaliya patlar 250 tl civarina mal olur
imei atamazsin evde
Ayrica icould kilitlendiyse o da zor bir is yapiyorum diyenler var ama bilmem ne kadar dogru
Batarya da yokmus bataryasi sorunlu bile olsa sarji cok gitmesede almasi lazimdi
Bence bu kadar sorunlu bir cihazla ugrasmaya degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?