Galaxy ace ve 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace ve 5800
Arkadaşlar ben uzun süredir 5800 kulanıcısıyım.size sorum şudur bu ace'lerin 0'ları ne kadardır?Ve bendeki 5800 garantisi var kutusu tam kulaklık kalem felan herşey tam.Ekranında 1 tane çizik yok olsa bile jelatinde kalıyor.Benim telefonu kaça elden çıkartırım ve üzerine ne kadar para eklemem lazımki galaxy ace alayım?

- - - Eklendi - - -

O kadar mesaj yazılıor yokmu buna cevap verebilecek birisi?

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
ace şuan vatan bilgisayarda 579 tl. 5800 250-300 eder kısaca üzerine 300 tl koyman gerekiyor.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
250 etmiyo.200 tl burda.çengelköyde.

lgkg300

lgkg300

Üye
5800 ı 200-250:tl: arası satarsın. Yalnız ace okuduğum yorumların %95 i fiyatını hak etmiyor. Ace yerine galaxy gio tavsiye ediliyor

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Gio ile aralarında 150 tl fark var acenn ekran daha geniş flaş var teknik özelliklerine bakmadım tam.300 lirada çokmuş yahu 58in piyasası düştümü bu kadar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: htc123
lgkg300

lgkg300

Üye
aslında neo v iyidir tavsiye ederim fakat kaba bir telefon bizim burda o tür telefonlara "takoz" diyorlar :ehe

Galaxy gio çok sık ve muhteşem bir tasarımı var
Bu tabi şahsi görüşüm

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
aslında neo v iyidir tavsiye ederim fakat kaba bir telefon bizim burda o tür telefonlara "takoz" diyorlar :ehe

Galaxy gio çok sık ve muhteşem bir tasarımı var
Bu tabi şahsi görüşüm

Gio alcam zaten karar kıldım :)
Ama benım 5800'i da en az 300'e elden çıkarmam lazım telefoncuya.
Gio çok iyi :)

lgkg300

lgkg300

Üye
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
lgkg300

lgkg300

Üye
Bi mucize olsada telefoncu 350den alsa şu 5800'ı :D 350 benden alsa 450ye millete satmaya çalışır öle bişi de imkansız olduguna göre.. :)

250 alırlarsa hemen sat. Zaten alışları 300:tl: ile 200:tl: arası

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
anladım tmm :S genede baya bi telefoncu gezmek lazım :D

avcitalip

avcitalip

Üye
benimkinin dokunmatik filmi kopmuştu hemen yaptırıp 200 TL ye satmıştım ama takasta 200 TL ye almıştılar...

- - - Eklendi - - -

dikkat et bazı telefoncular çok üçkağıtçı 1 ay önce felan oluyor c6-01 imi satmadan önce telefoncuya girdim uygulamalar çok az diye gio nun fiyatını sordum adam 450 TL gio dedi senin telefonuda 150 tl gibi birşeyden sayarız dedi ve bende dalgamı geçiyorsunuz diyip çıktım :naughty: sonra kendim gittigidiyor üzerinden 445 TL ye sattım dikkat et böyle uyanıklara...

ben senin yerinde olsam gittigidiyor'a ilan veririm 1 hafta içinde gitti benim c6-01 250 TL ye koy eğer satılırsa gittigidiyor sana 230 TL gibi birşey verir tahminimce ama en mantıklısı budur cihazın güzelce resmini çek her tarafını çek mümkünse iyi kamerayla çek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt