Galaxy Ace s5830i kasma

Sponsorlu Bağlantılar

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace s5830i kasma
advanced task killer kullandığım halde telefon ve menü ekranları arasında geçiş yaparken hafiften kasıyor.Ram yetmediginden diye düşünüyorum.Sizce normal mi Yüklü uygulamalar:

1.Angry birds
2.Opera Mini
3.Advanced task killer
4.facebook ve facebook messenger
5.MX player
bu kadar.

Samet.25

cok kasmamasi lazim bdnde ayni teli kullaniyorum advanteci sil fmr memory tavsiye ederim bide stabil rom yukle mesela simplicity s2 edition benim telde 10 dan fazla uygulama oyun yuklu kasma yok

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
peki simplicity s2 rom nasıl birşey yukledigin zaman neler değişiyor telefonda kısaca bilgi verirmisin?Bir de hangi siteden bulabilirim bu dosyayı?
Telefonda root, unroot flash player yüklemeyi biliyorum ama rom yüklemeyi hiç denemedim.İnternetten Ace s5830i için jelly bean blaster diye rom indirdim bu nedir yuklesem olurmu ve nasıl yukleyebilirim?

Samet.25

Status bar değişir mesela tek tusla flas eklenır data wıfı parlaklık olsun vs.vs. dolu ayarlar gelir görünüm değişir daha güzel görünüm verir telefonla ıle gelen gereksız ugyulamalar sılınır ramden maxımum duzeyde performans almamızı saglar istediğin programları roma gömebilirsin bu sayede ne hafıza kartında nede telefon hafızasında yer kaplamaz daha bir sürü sey root atarsanda baya yararını görürsün game booster zaten bizim telefonlara artık güncelleme gelmez bızde anca bu sekılde custom romlar ıle telefonumuzu gelistirmeye calısacagız atıp satamıyacagımıza göre sana tavsiye ederim rom yüklemeni ben 7 8 tane rom yükledim en iyisi bu

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
peki herhangi bir eksileri varmı.Bir de şöyle desem mesela ace s5830i ses biçimi olarak mp3 ve wav destekler video olarak da mp4 ve 3gp destekler.Diğer formatları açması için çözücü yapılmışmı, herhangi bir player olmadan?

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
kardeş googlede dedigin romun 4.versiyonunu buldum onu yuklesem olurmu bir de turkce dil secenegi yok mu?

Üst Alt