galaxy Ace root atma.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre_er60

emre_er60

Üye
    Konu Sahibi
galaxy Ace root atma.....
s.a arkadaslar... elmde 3 aylık galaxy ace s5830i var. buna root atma isini en basit dille anlatrmısınız. bde root atmann faydalarından ve zararlarndan bahsederseniz cok iyi olur....

smdiden teskkrler :)

gekic43

Üye
acılmayan birçok oyunu açabilir bütün uygulamaları hafıza kartına taşıyabilirsin ve benimde bilmediğim bircok sey mesala ben nfs shit nova gangster gibi oyunları takılmadan oynuyorm :oke:

emre_er60

emre_er60

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapacaz peki kolay mı yapması bide anlatıversen cok iyi olacak kardesim :)

- - - Eklendi - - -

acılmayan birçok oyunu açabilir bütün uygulamaları hafıza kartına taşıyabilirsin ve benimde bilmediğim bircok sey mesala ben nfs shit nova gangster gibi oyunları takılmadan oynuyorm :oke:
nasıl yapacaz peki kolay mı yapması bide anlatıversen cok iyi olacak kardesim :)

gekic43

Üye
yapması çok kolay internetten ara bak yalnız s5830i olmasına dikkat et zaten heryerde kurulumu yazıyor bi dene yapamazsan gene yardımcı olmaya çalışırım :bye2:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kardeşim google a s5830i root yaz yada forumda var oraya bak yapılışı anlatılıyor telden azıcık anlıyorsan bile yapması basit birşey bi dene gene yapamazsan ben yardımcı olayım ama 5830i i sine dikat et yoksa problem olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt