Galaxy Ace Rom Yükledim Telefon Açılmıyor ve Recovery Veya Odin e Girmiyor Yardımm :(

Sponsorlu Bağlantılar

Altugzxc

Altugzxc

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Rom Yükledim Telefon Açılmıyor ve Recovery Veya Odin e Girmiyor Yardımm :(
KONUDAKİ GİBİ : Galaxy Ace Rom Yükledim Telefon Açılmıyor ve Recovery Veya Odin e Girmiyor Yardımm Arkadaşkarr :'(

cukuleaks

Üye
1)Hangi romu yükledin ?

2) Şarj ne kadar var ?

3) Download moda aldınmı ?

Altugzxc

Altugzxc

Üye
    Konu Sahibi
1-AceCream
2-Şarz etmeyi denedik işlemiyor kaçta olduğunu bilmiyorum çünkü açılmıyor
3-Ne Odine Gİriyor Nede Recovery Samsung Galaxy Ace Kısmında Takılı Kalıyor :/ Kuzenim Çipi Yanmış Dedi

rapocal87

Üye
Telefonun orta tuşu ve açma kapama tuşuna aynı anda bas. factory reset'e tıkla yess all user gibi bişey var onu seç. biraz bekle reboota bas tele format at.. Aşağı yukarı : ses açma kısma : seçme: kilit tuşu

Altugzxc

Altugzxc

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor

cukuleaks

Üye
çipimi yanmış :D Güldüm :D

Ses kısma tuşu + menü (orta tuş varya altta) + power(telefonu açma tuşu) na aynı anda basılı tut. Sarı bir ekran gelecek download mode diye. Eğer gelmiyorsa şarjı yoktur. 1-2 saat daha şarj et ..

Altugzxc

Altugzxc

Üye
    Konu Sahibi
Bu Arada Söyliyim s5830i Modeli

msty28

Üye
kardeşim aynı şeyi bende yedim :)

cuma günü servise yolluyorum teli açıyorum 5830i glaxsy ace orda kalıyo gelmiyor daha.

Altugzxc

Altugzxc

Üye
    Konu Sahibi
Download Mod Odin Oluo sa odine Girmiyor

trenespilot

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen yardım edin garanti dışı kaldı galiba serviste ne kadar ücret jsterler acil yardım edin lütfen :-(

ahmetemha

ahmetemha

Üye
aynısı bendede oldu ama recovery download mod falan açılıyor odin görmüyor s5360 galaxy y

osicrazy

Üye
galaxy y s5360 format atılmıyor yardım edebilecek !

krlrdarf

Üye
up up

tayren

tayren

Üye
Arkadaslar bilen bir telefoncuya göturun 20 tl ye orjinal stock rom yukluyolar lâkin onlarda ki pc ye bagli kutu sayesinde cihaz otomatik odin moda geciyor cihazi bagladiginda ve 10-15 dk da cihaz ilk gunku gibi elinizde
:maxicep:

szqn55

szqn55

Üye
odine açabildiniz mi aynı sorun oldu şimdi kardeşimin teli

antizem_47

antizem_47

Üye
Brick olmus gecmis olsun .
sunuda dene bateriyi cikar orta tus + ses kisma + ses acmaya ayni anda basil tak bataryayi olursa bootloader moda girer

Üst Alt