galaxy ace otomatik guncellemeler nasil kapatilir girin bi yardim edin lutfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Lambritsche

Lambritsche

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace otomatik guncellemeler nasil kapatilir girin bi yardim edin lutfen!!!
Arkadaslar baslikt belirttigim gibi telefonum paket veri acilinca otomatik olarak interneti kullaniyor internet paketi yapicam dayanmiyor lutfen yardim edin cok fazla oldu artik

mancukya

Üye
Ya kardesim elindeki ürünü ayarlarina girip az bakinmak cokmu zor ?
Yardim edilecek sey var ama sizinkisi kusura bakmayinda alay etmek gibi ayarlara girersin wifi olan yerde mobil ile ilgili ayarlarda 2 tusu kapatiyorsun biraz satin aldiginiz ürünüde bir zahmet kurcalayin bu isleri kimse birine sorarak ögrenmiyor hadi tel yabanci dil olsa anlamasan neyse.

Lambritsche

Lambritsche

Üye
    Konu Sahibi
bak yanlis anladin internet paketi yapinca onlari acmam gerekicek!! Konuyu tam olarak okumadan bana burda laf yapma

sspartakuss

Üye
marketten yuklemis ooldugun programlarin altinda otomatik guncellensinmi yazmakta onlari iptal et internete girince guncelleme var der ama guncellemez yoksa baglandigi anda guncelleme yapar.

mancukya

Üye
Niye Dövermisin ? Adami hasta etmeyin
Son market yaziliminda ayarlardan sadece wifi otomarik güncellemeyi secersin bu durum cözülür ama asil sorun sizin gibi karakterde karakter diyorum kisilere yardim edende hata.

Lambritsche

Lambritsche

Üye
    Konu Sahibi
Spartakus cok tesekkur ederim. Mancücükyamisin nesin blmiyorum ama artistlik yapma burrda insan gibi yardim istedim geldin karistin ben spartakus gibi insan gibi cevap verenlerle ilgilenirim daha konuyu anlamiyorsun geliyorsun burda bana artistlik yapiyorsun insan gibi cevap versen ölurmusun

DIABLO III

Üye
mancuyka snn gibi admn simdi bak güzl krdşm bu adm yardm istmş bilmiyor blki allah allah sn yardım edcksen et etmcksnde mllete laf sokma hırrm

alonsof1

alonsof1

Üye
Arkadaslar baslikt belirttigim gibi telefonum paket veri acilinca otomatik olarak interneti kullaniyor internet paketi yapicam dayanmiyor lutfen yardim edin cok fazla oldu artik
Kardeş, Ayarlar-Kablosuz ve ağ ayarları-Mobil ağlar-veri etkin işaretli olsun diğerlerinden işareti kaldır.arka plan interneti kesilir.ayrıca market ayarınıda yaptınmı sıkıntı kalmaz.kolay gelsin...

emre_2535

emre_2535

Üye
kardeş markete gir ayarlara tıkla orda ''otamatik güncellemeleri etkinleştir'' var işareti kaldır olay tamamdır...

Üst Alt