Galaxy Ace Orjinal ROM Kullananlar Bir Bakarmısınız,

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Orjinal ROM Kullananlar Bir Bakarmısınız,
Arkadaşlar hani bu telefonun ayarlar kısmında 'Telefon Hakkında' kısmı var ya orjinal rom kullananlar onun bir resmini çekip yollarlarsa çok memnun olurum model numarasından - yapım numarasına olan kısmı ben rom yüklerken not almam gerektiğini bilmiyordum :( , ona uygun rom bulmam lazım...

resim çekmeyi bilmeyenler için geri tuşuna basılı tutup + menü tuşuna basarsanız çeker...

şimdiden teşekkürler...

waycell

waycell

Üye
orjinal türkiye romunu bulamazsın artık netteki bütün romlar samfirmware sitesinden indirilmiştir dolayısıyla orjinal olduğunu idda eden bütün romlarda iki adet rusça program çıkacaktır buda benim dediklerimin kanıtıdır.aslında en iyisi fabrika çıkışı romla oynamamktır en stabil şeklidir bu.ancak pc suite programında güncelleme varsa güncellemek en iyisidir

icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
az önce bir rom buldum kurdum da ingilizce olarak geldi, üstelik içinde o dediğin rusça iki programda yoktu yani orjinal rom. ama şimdi bunu kanıtlamak istiyorum elinde orjinal romun bilgileri olan varsa buraya yazarsa tmmdır.. hem böylelikle orjinal rom isteyen çok kullanıcı var bende burda konu açarım herkes faydalanır tek ihtiyacım olan hiç rom ve update yapmamış biri :) , yoksa gidip mediamarktan falan bakcam :naughty:

waycell

waycell

Üye
enteresan romun kodu nedir s5830.....?

icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
S5830xxkb1

fyuceerim

Üye
5830 telefonum açılmıyor samsung yazısı çıkıyor orda kalıyor ne yapabilirim açılırsa resmi koyarım

icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
telefonun pilinde sorun olabilirmi ?

telefona hiç rom yüklemeye çalıştınızmı ?

bence pili kontrol edin pili çıkarıp takın olmazsa sarja takın, yine olmazda bağlı kartları çıkarın sim-hafıza kartı falan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt